CHANEL революционизира грима с COMETES COLLECTIVE

Новата концепция на любимия бранд ще пренесе красотата на съвсем различно ниво.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 октомври 2022

CHANEL продължава напред със силен фокус върху грима и неговите различни проявления.

Още от този октомври група изгряващи таланти започват да работят по бъдещето на beauty сектора в редиците на марката. Това са Ами Драме, Сесил Паравина и Валентина Ли, които ще ръководят иновативната концепция - COMETES COLLECTIVE.

Концепция, която обединява женственото и мъжественото, простотата и разкоша, настоящето и бъдещето, познатото и непознатото, опита и мечтите, безвремието и иновациите, черното и бялото.

CHANEL

Всяко от новите лица на бранда ще го разшири със собствената си палитра от цветове и нюанси, които се уповават на Светата Троица за CHANEL - уникалност, привлекателност и реалност.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИРЖИНИ ВИАР НИ ПОКАЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА CHANEL

Очаква се заедно да отворят нова глава от историята и да предоставят нов начин, по който жените виждат себе си.

цфжгбн

Ами Драме, почитателка на Шаде, вдъхновена от по-големите си братя и хип-хоп музиката, играе умело с текстурите и цветовете, за да утвърди още повече жената и нейната същност. Нейният съвет е: "Не се страхувайте. Не се ограничавайте заради тенденциите и хората. Следвайте инстинктите си и се забавлявайте!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОВА Е CHANEL. N°1 DE CHANEL

цжбн

Сесил Паравина си сътрудничи с някои от най-големите имена в индустрията. Притежава свободен дух, необременен от конвенциите на масовата красота, които заменя с непримиримата креативност.

Тя е артист, който ще покаже формата на окото по съвсем нов начин. Чистотата в линиите и оригиналността във формите са отличителния почерк на нейната работа.

През 2020 г. Сесил беше част от "Новата вълна артисти" в годишния списък на Британския артистичен съвет за 50-те най-вдъхновяващи и иновативни таланти в света. "Носете това, което бихте искали да видите на улицата", споделя тя.

ьцжб

Валентина Ли говори свободно английски, мандарин, кантонски и френски. Учила е грим в Пекин и Париж, и има уникалната способност да изгражда фантастични и приказно цветни светове, в които творческият дух може да скита спокойно.

Ли описва отношението си към грима като "дълго пътуване, което флиртува с нейните мечти и празни платна, чакащи да бъдат нарисувани." Нейната цел е насочена към старото ново, а вдъхновението идва от ранните години на Габриел Шанел.

Първите COMETES COLLECTIVE колекции ще се появят на пазара през януари 2024 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA