Essence ни вдъхновява да експериментираме с грима

Любимата марка дава всичко, от което имаме нужда, за да сме в крак с тенденциите.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 октомври 2022

2022-ра е годината за наваксване с тенденциите в модата, прическите, грима... О, за последното имаме цял наръчник от еssence, които обещават бързо и лесно влизане в час, благодарение на звездните продукти на сезона.

Новите предложения за есен/зима 2022 носят със себе си впечатляващи моментални ефекти, интензивни цветове и много грижа за кожата, а това е всичко, което модерната жена може да иска.

дцфжбн

Хубавото на промените е, че beauty светът свали всички норми и ограничения за стилове, така че сега може да експериментирате с цветовете, визиите и текстурите. Кой каза, че червилото е само за устни?

Иконичният продукт Caring Shine Vegan Collagen, например, е обогатен с хиалуронова киселина и веган заместител на колагена. Формулата му е изключително приятна за устните и не ги изсушава. Текстурата е със средно покритие и придава на устните лъскавина, която перфектно може да пренесете и на скулите.

vbnm

Разбира се, когато става въпрос за устни, това което научихме от Бела и Джиджи Хадид, както и от клана Кардашиян-Дженър, е, че със сигурност можем да постигнем обем без инжекции. Просто очертаваме добре контура с дълготраен молив. Писалката му е прецизна, водоустойчива и задължителна за дамската чанта.

 

cvbn

Радваме се, че еssence застават зад думите: "Забавлявайте се, без да се притеснявате за устойчивостта и ефекта", защото са се погрижили да е абсолютната истина.

Експериментирайки, обикновено развиваме стил, много по-близък до истинската ни същност. Освен това "Home care" все още е тренд и вместо да губим времето си в салона, разкрасителните процедури у дома ни помагат да догоним същия ефект. О, Gosh! - Хидратиращите глосове и балсами на марката предлагат нужното подхранване и мекота, дори докато гледаме "Приятели" отново и отново.

А когато решим да сме социални и искаме да подсилим естествената си красота, на помощ идват чифт мигли Lash like a boss.

цжбн

На помощ идват и основите, които не само подготвят кожата за грима, но имат допълнителни действия като хидратацияуспокояване на зачервяванията и наистина добро изглаждане на порите. Ура, намерихме съвършения продукт!

rftgyhuj

Като бонус, ще ви споделим без какво не можем - Серумът за минимизиране на порите Hello, good stuff с 95% естествени съставки, от които 3 % ниацинамид и нар. Текстурата попива бързо, има моментален ефект и придава изключителна мекота на кожата. Нанасяйте сутрин, след почистване на лицето, и се насладете на резултата.

sxcdfvbg

 

Сега единствено остава да дадем малко обем на миглите и текстура на веждите, за да имаме онази "Make up no make up" визия. Когато говорим за красив поглед, веднага се сещаме за I love extreme crazy volume, защото наистина обичаме екстремния обем!

Всички жени познават тази спирала и четката ѝ, която улавя всяка отделна мигла и прави цвета ѝ наситено черен. Фаворитът за красота вече се предлага във водоустойчива версия!

dfghj

За вежди няма какво да добавим, освен единственият и неповторим Fix it like a boss - прозрачен гел, обогатен с подхранващ пантенол, който издържа на тичането из офиса и танците до сутринта. Ние обичаме да го ползваме и за бебешките коси.

Търсете още звездни идеи и поводи за вдъхновение на www.essence.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA