Tенденциитe в пролетния грим, които да пробвате още сега

Hint: очакват ни розова кожа, опушени очи и много, много изненади.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 31 януари 2023

Пригответе се да подновите разбиранията си за грима, защото дръзките цветове и текстури официално се завръщат.

Пролет 2023 ще бъде all about наслояването на текстури. Въпреки това, феновете на по-деликатните визии също ще бъдат доволни. От носталгични визии до Y2K TikTok тенденции, нека поговорим в конкретика.

МЕКИ ЛИНИИ

Тази пролет очаквайте още по-фино контуриране. Методът, популяризиран от гримьорката на Хейли Бийбър и Кендъл Дженър, включва нанасяне на кремообразен контур с коректор и чак след това - фон дьо тен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 LAST-MINUTE ГРИМ ВИЗИИ ЗА БЛЯСКАВА ВЕЧЕР

NO MAKE UP MAKE UP

Да, гримът, с който изглежда, че нямаме грим се прави със същия брой продукти, но формулите им не са тежки, а кремообразни и сияйни. В резултат имаме красива, сияйна и здрава кожа.

СИЛНО ПОДЧЕРТАНИ ОЧИ

Опушените очи са вечна тенденция. Само че вече не е необходимо да се използват нюанси в тъмни цветове като черно и сиво. Поиграйте с красиви, топли и ярки нюанси.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 4 TIKTOK BEAUTY ТЕНДЕНЦИИ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРОБВАТЕ

ЯРЪК РУЖ

Плътното нанасяне на руж в стил 80-те може да вкара всеки грим в категория "haute couture". Тази година цветовете са повече и повече, а розовото обещава наистина театрален поглед.

СУПЕР БЛЯСЪК

Всички любители на блясъка могат да празнуват. Тази пролет силния хайлайтър се завръща, но само ако преди това сте подготвили кожата с хубав хидратант и кремообразен блясък.

НЕОНОВИ ЦВЕТОВЕ

Eлектриково зеленo, жълто, зелено, розово, синьо, оранжево. Колкото по-екстравагантни и различни линии и форми рисувате по очите си, толкова повече ще сте "в тренда".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA