4 TikTok beauty тенденции, които задължително да пробвате

От #RedNailsTheory до актуалната визия #ColdGirlMakeup...

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 декември 2022

Kазано е, че тенденциите идват и си отиват, но публикуваното в интернет остава вечно, така че ето кои са най-важните и интересни тенденции за красота в TikTok, с които ще посрещнем новата 2023г. и ще следим дълго време.

Въпреки че до новата година остава съвсем малко, бихме искали да кажем, че си струва да разгледате тези невероятни viral видеа, които може да използвате за вдъхновение в нощта на 31 декемви или през следващите студени месеци.

@girlbosstown Reply to @meganandliz  @tinx @serenakerrigan ♬ original sound - GirlBossTown

#REDNAILSTHEORY

Докато Хейли Бийбър е страстен почитател на блясъка, из интернет се говори за теорията на червените нокти. Идеята е, че всички нюанси на червеното привличат противоположния пол. Тази хипотеза обиколи TikTok, така че не се притеснявайте да си направите подарък и да изберете някой от червените цветове за маникюр и педикюр.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ БОРИ СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ

@haileybieber

saturdays 🫶🏼

♬ Keep You (Album Version) - Wild Belle

#GLAZEDDONUT

Като сме заговорили за Хейли Бийбър, едва ли има някой който може да обясни какво е #glazeddonut по-добре от нея. По-рано през годината, когато половинката на Джъстин Бийбър обявяваше линията си грижа за кожа "Rhode", тя го направи с думите:

„Мисля, че това е много известно нещо в грижата за кожата. Не искам да си лягам без да съм лъскава и блестяща като на поничка. Когато си помисля за наистина хидратирана и здрава кожа, просто си представям глазурата на поничка. Така че, това е целта.”

Увлечението на Бийбър по блясъка без съмнение изигра основна роля в тенденциите за грижа за кожата и ноктите, достигайки нови върхове на популярност – особено след като звездата показа стъпките за постигане на визията.

@themiaamoore "i’m cold” makeup ❄️⛄️ #blackgirledition #imcoldmakeup #fyp ♬ original sound - ci

#COLDGIRLMAKEUP

Вярно е, че буквално да ти е студено не е и наполовина толкова забавно, колкото да си просто гримирана така, но тази тенденция е една от най-лесните и наистина подходящи за следващите месеци. Състои се от малко повече нанасяне на руж на бузите и на върха на носа и има за цел да подчертае финото зачервяване на кожата, което може да се появи, когато сте навън в студеното време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЯЛОТО ТИ СЪЩО СЕ НУЖДАЕ ОТ РЕТИНОЛ

@kirbiejohnson #wednesday #wednesdayaddams #jennaortega ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

#WEDNESDAYADDAMS

Визията на Джена Ортега като Уензди Адамс в хитовата поредица на Netflix "Сряда" вдъхнови хиляди любители на грима да пресъздадат очарователния ѝ готически блясък – от ефектните конски опашки до размазания грим на очите. Феновете чакат със затаен дъх втория сезон на шоуто, така че очакваме тази тенденция да стане още по-популярна през следващата година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA