Хейли Бийбър продължава да се бори със здравословни проблеми

Супермоделът направи поредното откровено признание в Instagram.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 декември 2022

Хейли Бийбър разкрива, че подутият ѝ корем "не е бебе", а болезнена киста на яйчниците.

26-годишната основателка на Rhode претърпя лек инсулт по-рано тази година и се наложи да мине през операция за затваряне на дупка в сърцето, а сега сподели, че се бори и с гинекологичен проблем.

"Имам киста на яйчника си с размерите на ябълка", написа супермоделът в Instagram Story, публикувайки снимка с вдигната риза, на която се вижда подутия ѝ корем. "Нямам синдром на поликистозни яйчници, но имам киста на яйчника вече няколко пъти и никога не е забавно."

бн

Хейли, която наскоро отпразнува рождения си ден в Япония с Джъстин Бийбър, уточни, че не е бременна, защото упоритите слухове не спират да я преследват, откакто двамата си казаха заветното "да" през 2018 г.

Въпреки че не предоставя никаква допълнителна информация за състоянието си, съпругата на музиканта казва, че "усеща гадене, подуване и спазми".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР СТАНА НА 26 В ТОКИО

"Както и да е… Сигурна съм, че много от вас могат да се припознаят доста и да разберат", добави тя.

През март Болдуин Бийбър беше хоспитализирана, след като получи симптоми, подобни на инсулт, свързани с кръвен съсирек в мозъка. Въпреки че беше изписана на следващия ден, тя потърси друго мнение и се разбра, че има малък отвор, подобен на клапа в сърцето.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA