Хейли Бийбър стана на 26 в Токио

Супермоделът и Джъстин отново показаха колко е силна любовта им.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 ноември 2022

Хейли Бийбър стана на 26 години, а нейният съпруг Джъстин Бийбър се погрижи празненството да бъде подобаващо.

Изпълнителят на "Peaches" публикува няколко снимки в чест на супермодела в Instagram, на една от които виждаме двамата прегърнати по време на почивката си в Япония.

"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (в Япония) НА МОЕТО ЛЮБИМО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО XOXO ТИ ПРАВИШ ЖИВОТА МАГИЯ 😭 ОБСЕБЕН СЪМ ОТ ТЕБ", гласи описанието, завършващо с "ОБИЧАМ ТЕ БЪМ БАМ".

Самата г-жа Бийбър също не пропусна да потвърди, че е в Япония с музиканта и приятелките си Кендал Дженър и Джъстин Скай.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ В ИНТЕРНЕТ ОБЪРНАХА ПОГЛЕД КЪМ УСТНИТЕ НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

"26 В ТОКИО 🇯🇵 🎂🥲 толкова много любов. 22.11.22", написа под публикацията си основателката на skincare бранда Rhode.

В кадър от него виждаме супермоделът да носи маска, докато държи микрофон в зала за караоке, стоейки пред банер "Честит рожден ден на Хейли". На друга фотография виждаме трите с Кендал и Джъстин да позират пред кулата в Токио или да опитват местните суши и рамен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР: "МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА"

Докато Хейли отбелязваше празника, тя обяви и новия продукт на марката си - Birthday Duo с лимитирания Vanilla Cake Peptide Lip Treatment и така желания от феновете Peptide Glazing Fluid. 

"Благодаря ви за пожеланията за рождения ден и любовта... надявам се, че обичате този вкус 🥹🎂🎂🎂💕💖 @rhode", завърши самата тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA