Всички в интернет обърнаха поглед към устните на Хейли Бийбър

Супермоделът твърди, че никога не се е подлагал на козметични интервенции, но широката аудитория не вярва в истинността на твърдението.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 ноември 2022

Троловете онлайн постоянно атакуват Хейли Бийбър и последната причина за това са нейните подозрително обемни устни.

Преди няколко супермоделът сподели видео в официалния си Instagram акаунт, на което устните ѝ изглеждат плътни и дори леко подути, което пък накара нейните хейтъри да се зачудят защо съпругата на Джъстин Бийбър отрича да има подобрения по лицето си.

Дана Омари, популярна инфлуенсърка в Instagram, която редовно обсъжда трансформациите на знаменитостите и техните козметични операции, подчертава, че въпросният обем видимо се дължи на филър.

Мис Бийбър наскоро стартира своята козметична линия и сега рекламира нов продукт за устни с пептиди, но във видеото се вижда "знак за наличието на филър, и то сложен грешно. Извън линията на устните ѝ е. Или е бил поставен зле, или е мигрирал", коментира тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙЛИ БИЙБЪР: "МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА"

В профила си Дана твърди, че племенничката на Алек Болдуин се е подлагала и на други интервенции в миналото, включително ринопластика.

"Позира с белег от игла, който все още се вижда. Хейли явно наистина ни смята за глупави", споделя онлайн потребител. "Не разбирам защо знаменитостите ни лъжат", пише друг. "Сякаш пластичната хирургия не е нещо сериозно. Лъжат толкова често, че чак е тъжно."

Към момента Хейли все още не е коментирала спекулациите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA