Грим продуктите, в които ще се 💚 тази пролет

Те са цветни, бляскави, смели и идват директно от пролетно-лятната линия на essence.

Използваме "Come Out and Play" на Били Айлиш, за да споделим, че тази пролет ще бъде като заглавието - призив да сме по-цветни, по-забавни и приятно "над нещата".

Не уточняваме дали става дума за любов, преживявания или грим, защото твърдението важи с пълна сила и за трите аспекта, но към последния се присъединяват приятелите ни от essence - категорични, че е време за закачливи експерименти, изразителни визии, интензивни цветове и изненадващи ефекти!

Essence

Всички очакваме окончателното настъпване на пролетта или който и да било друг сезон, в който не се налага да се крием под три якета и поне също толкова пуловери. И ако усмивката не е достатъчно показателна, лицето съвсем спокойно може да се превърне в платно, върху което да изпробвате индивидуални стилове и изразите своята същност.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕНДЕНЦИИТЕ В ПРОЛЕТНИЯ ГРИМ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ВЕДНАГА

На помощ идват новите предложения на марката, които се грижат за кожата, докато осигуряват висока ефективност, бързи резултати и лесно нанасяне. Независимо дали търсите дискретност в ежедневието, или по-скоро сте се насочили към изразителното и уникалното.

Essence

Първата стъпка е подхранващият гел HELLO, GOOD STUFF! 48h INTENSE HYDRO. Формулата му е обогатена с вода от алое вера и хиалуронова киселина, а вие знаете отлично, че мръсната кожа не е красива кожа.

Несъвършенствата и тъмните кръгове изчезват с multitask коректор, а хайлайтърът gimme GLOW luminous веднага ще подчертае скулите ви и ще придаде на тена още по-сияен блясък, сякаш току-що сте се върнали от Санторини.

Essence

Популярният блестящ гланц за устни JUICY BOMB също получава upgrade. Може да го откриете в три нови цвята - разбира се, с плодови аромати и същите умопомрачителни функции.

Течното червило 8h matte пък предлага мигновен ефект на цвета, както и дълготрайно, водоустойчиво и устойчиво на целувки покритие, без да изсушава или предполага трудно нанасяне.

Essence

Другото ново попълнение откриваме в семейството LASH LIKE A BOSS - спиралата INSTANT LIFT & CURL осигурява на миглите незабавно, необикновено извиване и дължина, благодарение на уникалната, извита еластомерна четка. А опаковката ѝ е жестока!

Essence

Ноктите също не остават на заден план. Лакът GROW'N'GLOW NAIL CARE POLISH е за всички beauty ентусиасти, които не биха се нуждали от молива за корекции THE NAIL POLISH. Вторият е спасяващият инструмент, ако подобно на Тери Хачър в "Отчаяни съпруги", и вие не сте известни със своята сръчност.

Популярните пили 4IN1 PROFI и THE BANANA също са тук, но вече се предлагат в по-устойчива опаковка с подложка, направена от 100 % рециклирана хартия.

Открийте своите нови фаворити на essence.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA