Точно така, устните ти имат нужда от това червило

Може би е редно да споменем, че се казва essence 8h matte и е устойчиво на вода и целувки.

Нали знаете как постоянно се появяват нови beauty продукти, които обещават още по-голяма свобода при индивидуалното изразяване? Питам, защото, каквото и да говорим, експериментите с грима до голяма степен са точно това - възможност да покажете не толкова умения, колкото погледа си към света в момента.

Знам, знам, знам, за човек, който се опитва деликатно да посочи с пръст клишетата, не е най-подходящият пример. Но ме разбрахте.

essence

Това лято essence излизат на преден план с революция в грижата за устните и оцветяването им. Правят го с новото течно червило 8h matte, което предизвиква завинаги да забравите сухите и неудобни продукти, изчезващи по-бързо от бургера в чинията пред вас.

Essence 8h matte помага да изразите индивидуалността си шумно и гордо - от сутрин до вечер, защото устните винаги са били в центъра на вниманието и не смятат да се оттеглят.

Те говорят сами за себе си, привличат погледите, излъчват чувственост и приканват към следващата крачка. Те са съюзници в самочувствието, говорители при всяка възможност. Те се смеят, говорят, съблазняват, целуват. А стига червилото да е правилно (да, има такива), атрактивната енергия е неизбежна.

essence

essence

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРИМ ПРОДУКТИТЕ, В КОИТО СЕ ВЛЮБИХМЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ

Предполагам, че вие ще потвърдите от първо лице, но съм забелязал, че жените винаги искат да ги направят още по-изразителни и обемни. И това може да се случи по-лесно от очакваното.

essence

Течното червило предлага високо и дълготрайно покритие, което издържа до осем часа. Неговата кремообразна, матова текстура е приятна върху устните и не ги изсушава. Благодарение на специално създадения апликатор, може да го нанесете лесно и прецизно. Както и да го откриете в прекрасна гама от цветове - като започнем от меките nude нюанси, минем през сладките розови тонове, и стигнем чак до интензивното червено.

И понеже все пак горещите дни от годината не са чак толкова далеч, длъжни сме да уточним, че е устойчиво на вода. И на целувки. Нека не се заблуждаваме, лятото предполага спонтанност и горещ флирт. Поне веднъж.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA