Бляскавият френски маникюр - новият прочит на старата тенденция

Френският маникюр се завръща, този път с двойно повече блясък от когато и да било!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 февруари 2020

Въпреки факта, че току-що влязохме в 2020 г., гледайки текущите тенденции, може да се объркаме с актуалното през 2005 г. Бела Хадид вдъхна нов живот на панталоните с нисък ръст, гланцът за устни се завърна, а Парис Хилтън отново е в новините, благодарение на най-интересното готварско видео, на което можете да попаднете. Няма спор, че историята се повтаря.

Очевидно това твърдение няма да подмине и тенденцията при маникюра, който през този сезон ще бъде доминиран от френската култура. Френският маникюр изчезна някъде след 2010-а, но през последната година започна бавно да се завръща, след като Ким Кардашиян и Бела Хадид го предпочетоха за визиите си. От церемониите по връчване на награди, през червените килими, до Седмицата на модата, сега не можем да определим едно събитие като важно, ако в него не присъства френски маникюр.

Най-актуалният в момента? Бляскавият френски маникюр. В зависимост от вашите предпочитания, това може да означава бляскава основа с цветен връх или обратното. Така или иначе, това е лесен трик да добавите свежест към ноктите си, особено когато не сте намерили време да се погрижите за тях. Вече далеч няма нужда да говорим за класическия бял или бебешко розов цвят, за да бъдем актуални. Споделяме няколко идеи от Instagram, които да ви убедят в това.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA