Мерло, изумруд и другите хитови цветове при есенния маникюр

Вариантите са общо два: go bold or not at all.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 август 2021

Колкото и да обичам лятото, не крия, че есента е любимият ми сезон по отношение на стайлинга. Има ги пуловерите, шаловете, удобните за разходка обувки, падащите листа, хладното време.

При маникюра положението също е супер. Есен 2021 идва с толкова богат асортимент от цветове, текстури и предложения, че поискахме да ги съберем за вас още преди края на август.

ОЦВЕТИ МЕ В КАФЯВО Лесно е да предположите, че кафявият лак е must за есенно-зимния сезон, но едва сега той ще получи главна роля. Шоколадово, тъмно, светло - знаете чий е изборът. Подсказваме: ваш!

МЕРЛО, НО НЕ В ЧАША Загадъчно, елегантно и новаторско решение, което ще контрастира перфектно с пуловер в земната гама. We’re so down for it.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО-КРАСИВИ И ЗДРАВИ НОКТИ И ПРЕЗ ЕСЕНТА

ТОЛКОВА ЯРКО ЖЪЛТО В никакъв случай не обръщайте гръб на светлите нюанси с началото на следващия месец. Пренасяме любимото жълто директно върху ноктите за значително по-жизнена и весела есен.

ПО-СКОРО ИЗУМРУДЕНО ЗЕЛЕНО Зеленото влиза в категорията "особени” избори, които може да направите по отношение на маникюра, но е крайно време да променим това. Вариацията за новия сезон ще носи оттенъци на изумруд. Как ви се струва?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАНИКЮР, ДОСТОЕН ЗА ВСЕКИ INSTAGRAM АКАУНТ

ПРОЗРАЧНО ИЛИ ПОЧТИ БЕЗ Прозрачните нокти, напомнящи по-скоро за липсата на лак ще бъдат абсолютен хит тази есен. Прекрасна тенденция за верните последователи на минимализма, но и за склонните към мързел.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA