Горещи предложения за летен маникюр

От цветни до неутрални, събрахме идеите на лято 2022.

Каквото и да си говорим, маникюрът внася настроение и показва стила, а донякъде и душата ни. Понякога е забавен и шарен, друг път - изчистен и стилен. Нека да разгледаме какво ни е подготвило лято 2022 в този аспект.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА ЗАПАЗИТЕ МАНИКЮРА В ЛЕТНИТЕ ГОРЕЩИНИ?

bbb

ПАСТЕЛ

В последните години можем да ги забележим във всичко. Стоят изключително нежно и непретенциозно на ноктите. Може да ги съчетавате с всевъзможни дрехи, прически и бижута. Придават свеж и мек вид, а нюансите могат да започват от лимонено жълто и портокалово оранжево, да минат през диня и стигнат до тюркоаз и небесно синьо. Kind reminder: цветовете на годината са розово и лилаво. Към тази графа спада и френският маникюр.

НЕУТРАЛ

Неутралните нюанси са любими на много дами. Често се използват цветове от основата на френския маникюр, а в последно време различните брандове направиха специални неутрални серии. Може да го нанесете изчистен или с малко блясък на избран нокът. Цялостната визия е стилна, но същевременно с акцент. А на тен маникюрът изглежда просто прекрасно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЪВЪРШЕН ПЕДИКЮР САМО В 5 СТЪПКИ

vvv

uu

АБСТРАКТНОСТ

Третото ни предложение е за по-смелите и за тези, които обичат да екпериментират. Представете си абстрактна картина върху вашите нокти. Геометрични форми или свободни контури, само щрих или по-уверено присъстващи, може да експериментирате според вкуса и собствената си визия за естетика и експресивност.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA