Вулканична пудра влезе в новата маска за лице на Giorgio Armani

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 25 октомври 2019

В състава на козметичните средства днес все по-често се появяват ясни наименования, а формулите стават все по-натурални. Списъкът на съставките на новата вулканична маска от Giorgio Armani, наречена Crema Nera Reviving Volcanic Mask, не е изключение: в нея 99 процента от компонентите са с естествен произход, включително вулканичният прах, който не е толкова често срещан. Той придава на продукта наситено черен цвят, но цялата сила на маската е скрита в комплекса Reviscentalis.

Мистериозният коктейл крие свойствата на едно жизнеустойчиво растение, наречено миротамнус, което се среююа в тропическа Африка. Под наименованието Reviscentalis се крият също и галовата киселина - мощен антиоксидант, който превъзхожда по ефективност дори витамин С, и трехалоза – тя помага за отстраняване на токсините от клетките. Заедно с тях в състава работи и маслото от макадамия – то подхранва кожата, но не оставя усещане за омазняване.

Тези, които не искат да се запознават със съставките, а са по-заинтересовани да научат за действието, е добре да знаят следното: след нанасяне, естественият тон става по-равномерен, кожата изглежда чиста и сияйна, а процесът на обновяване се активира вътре в клетките. Освен това, продуктът е чудесен като SOS средство преди важно събитие. Когато се нанася върху кожата, маската придобива маслена текстура и перфектно попива всички замърсявания. Оставете продукта за десет минути, след това леко масажирайте лицето си и изплакнете - по време на контакта с вода, маслото се превръща в нежно мляко и бързо се отстранява от кожата. Препоръчваме да нанасяте маската с четка, която се предлага в комплект с продукта - така обичайната процедура за грижа се превръща в ритуал за релаксация.

Продуктът е достъпен за закупуване ТУК.

Crema Nera Reviving Volcanic Mask

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA