Наръчникът за красива кожа на София Ричи

Дъщерята на Лайнъл Ричи разкрива най-важните компоненти от всекидневната beauty рутина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2019

„Целта ми е да изглеждам сякаш току-що съм станала и не съм прекарала часове пред огледалото", споделя София Ричи за своята beauty рутина. Супермоделът разкрива пред Vogue своите малки трикове за красота, както и няколко съвета, които е научила от не кого да е, а от своя баща Лайнъл Ричи.

„Имам доста чувствителна кожа", казва Ричи, която всекидневно използва розова вода и премахва торбичките под очите си. Звездата от котешката пътека съветва да не пропускаме кремовете със слънцезащитен фактор, които са абсолютно задължителна част от нейния красив ритуал всяка сутрин. След прилагане на фон дьо тен и бронзант, София споделя, че обича да експериментира с веждите си, а за очите си най-често използва неутрални тонове. „Отне ми толкова време да открия спирала, която ми върши работа. Използвам тази на Maybelline от години и мисля, че никога няма да използвам друга."

Красавицата не крие, че солидна доза от вдъхновението ѝ идва от нейния баща: „Той си прави ноктите, косата, лицето, и то по-често от мен. Вдъхновявам се да бъда като него." Най-големият съвет на господин Ричи? „Сън и вода", заявява той, появявайки се в кадър от видеото за модната библия, което можете да видите по-долу.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA