Съжаляваме, че ще го кажем, но сиренето не влияе добре на кожата

.. и още 2 истини, които най-вероятно вече сте осъзнали, но е възможно да не прилагате в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2020

Съжаляваме, че ще го кажем, но просто не можем да определим сиренето и поничките като наши заклети врагове. Понякога каквото и да правим, кожата ни не е в своята перфектна форма. Разбира се, че здравословното хранене е важно за здравето ни, но то е от основна роля, когато става дума за перфектната и сияйна кожа. ​​Съществуват още два фактора, които е добре да съобразим, ако искаме да изглеждаме поне идея по-близо до Дженифър Лопес.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ ХРАНАТА СИ. Както споменахме в заглавието, за съжаление ще трябва да признаем, че млечните продукти и сладките неща не стимулират перфектния външен вид на кожата ни. Пържената храна, газираните напитки и алкохола са сред продуктите, които е добре да изключим от менюто си. Ако не напълно, то поне да намалим значително приема им. Пресните зеленчуци и сьомгата са перфектната храна за възможно най-чистата и здрава кожа. 

785

СПРЕТЕ СЪС СТРЕСА. ВЕДНАГА! Опитайте да практикувате медитация рано сутрин, да вземете задължителния си минимум от поне 8-9 часа сън, както и да тренирате, когато е възможно. Това са неща, които знаете, но най-вероятно не сте предполагали, че ако ги правим редовно, помагаме на кожата ни да се почувства по-добре и да изглежда поне 14% по-бляскава и здрава.

ПРИРОДАТА ИДВА НА ПОМОЩ Маслото от чаено дърво играе ролята на естествена антибактериална маска, която можете да нанасяте върху лицето си поне 2 пъти седмично. Други неща, от които да се възползвате? Зеленият чай и гроздето, които намаляват раздразнението на кожата и помагат за нейната хидратация. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA