Съжаляваме, че ще го кажем, но сиренето не влияе добре на кожата

.. и още 2 истини, които най-вероятно вече сте осъзнали, но е възможно да не прилагате в живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2020

Съжаляваме, че ще го кажем, но просто не можем да определим сиренето и поничките като наши заклети врагове. Понякога каквото и да правим, кожата ни не е в своята перфектна форма. Разбира се, че здравословното хранене е важно за здравето ни, но то е от основна роля, когато става дума за перфектната и сияйна кожа. ​​Съществуват още два фактора, които е добре да съобразим, ако искаме да изглеждаме поне идея по-близо до Дженифър Лопес.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ ХРАНАТА СИ. Както споменахме в заглавието, за съжаление ще трябва да признаем, че млечните продукти и сладките неща не стимулират перфектния външен вид на кожата ни. Пържената храна, газираните напитки и алкохола са сред продуктите, които е добре да изключим от менюто си. Ако не напълно, то поне да намалим значително приема им. Пресните зеленчуци и сьомгата са перфектната храна за възможно най-чистата и здрава кожа. 

Съжаляваме, че ще го кажем, но сиренето не влияе добре на кожата

СПРЕТЕ СЪС СТРЕСА. ВЕДНАГА! Опитайте да практикувате медитация рано сутрин, да вземете задължителния си минимум от поне 8-9 часа сън, както и да тренирате, когато е възможно. Това са неща, които знаете, но най-вероятно не сте предполагали, че ако ги правим редовно, помагаме на кожата ни да се почувства по-добре и да изглежда поне 14% по-бляскава и здрава.

ПРИРОДАТА ИДВА НА ПОМОЩ Маслото от чаено дърво играе ролята на естествена антибактериална маска, която можете да нанасяте върху лицето си поне 2 пъти седмично. Други неща, от които да се възползвате? Зеленият чай и гроздето, които намаляват раздразнението на кожата и помагат за нейната хидратация. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA