Страстта към живота

Ще я откриете още по-силно в новия аромат на Джорджо Армани - SÌ Passione Intense

Кристина Гочева
Кристина Гочева 02 април 2020

След като познатата реалност се разпада пред очите ни, но отказваме да живеем в страх, трябва да запазим страстта към живота такава, каквато ни я показа 85-годишният дизайнер Джорджо Армани във време на пандемия - с отговорност и готовност за трансформация.

Ако тя има цвят - то безусловно това е червеното.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty) on

Затова кажете „да" и не губете страстта си, вече има и аромат, чиято аура може да потвърди усещането ви за правилна посока. Доверете се на женската си интуиция, както лицата на новия SÌ Passione Intense.

Вдъхновението

Към компанията на феноменалната Кейт Бланшет (лице на Sì от самото му създаване през 2013 г.) се присъединяват Зонг Чукси, Сара Сампайо и Адвоа Абоа, за да пресъздадат чувствеността и контрастните вибрации в сърцето на новия аромат.

Ароматът

SÌ Passione Intense е богат, незабравимо елегантен, флорален аромат, подчертан от интензивни дървесни и мускусни нотки. Автентичен начин за представяне на контраста между флоралната деликатност и дълбочината на страстта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty) on

 

Джорджо Армани: "Интензивността не е необходимо да бъде тъмна. Интензивността е движение в създаването, една непрекъсната вибрация.”

Мисията на Армани

Ванилията в аромата е извлечена от защитената зона Локи Манамбато в Мадагаскар в сътрудничество с местно НПО - една от инициативите на Giorgio Armani по програмата за социална отговорност „Solidarity Sourcing". Тя гарантира етично извличане на ключови съставки и принос към икономическата подкрепа на земеделските общности. Напълно в хармония с вниманието на дизайнера към детайлите, предпочитанието към материалите и уважението към природата.

парфюм

Флаконът

Заигравайки се с дуалността между силата и лекотата, се ражда флакон със структуриран и изчистен дизайн, с основа - нито напълно квадратна, нито напълно заоблена, носеща отличителните белези на ароматите Sì – истинско признание за силата на женствеността.

 

Вижте още:

Джорджо Армани отново се включва в борбата срещу коронавируса

Модните титани, които се включиха в борбата с коронавируса

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA