Кокосовото масло помага за постигането на здрава и красива кожа

Често чуваме за положителното влияние на дадени продукти върху кожата ни. Кокосовото масло със сигурност е от тях!

Специалистите стигат до извода, че кокосовото масло може да лекува акне, както и да намалява възпалението на кожата ни, породено от различни фактори. Разбира се, всеки тип кожа е различен и трябва да намерим правилният начин да се грижим за нея.

Кокосовото масло обаче е ефектно почистващо средство, което може да премахне натрупания през деня себум. Разбира се, това важи само в случай че нямате прекалено суха кожа. В комбинация с 60-секундното правило, то ви дава най- сигурната гаранция, че лицето ви е свежо, а мръсотията отдавна е в канала на банята.

57

Говорейки за почистване, редно е да споменем, че то е перфектно и за премахването на грим. Колкото и уморени да се чувствате след дълъг ден е важно да не прекрачвате леглото си с грим на лицето, ако сте в търсене на перфектния външен вид. Кокосовото масло е изключително подходящо средство за отстраняване на макиажа, което може спокойно да нанесете на лицето си и в околоочната зона, където тъмните кръгове очакват удобен момент да се появят. Добро е дори в разграждането на водоустойчиви формули!

Въпреки че прилагането на кокосово масло върху лицето може да не е най-добрата идея за тези с мазна кожа, тялото ни със сигурност ще го приеме добре. То не само ще хидратира кожата, но и ще премахне всякакви видове замърсявания и зачервявания.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA