Тайната за красива кожа на Кейт Хъдсън

Най-красивият човек в света тази година има немалко тайни за красота в ръкава си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 август 2020

Кейт Хъдсън е много неща. Тя е кралицата на романтичните комедии, най-красивият човек в света тази година, както и истински успешна бизнесдама, посветила голяма част от времето си на здравословния начин на живот. Сега, към линията си за спортни облекла, разработена съвместно с Fabletics, марката ѝ алкална водка и партньорство с WW, Хъдсън добавя и добавки.

Новият бранд на актрисата INBLOOM включва "пет растителни wellness буркана", всеки от който струва 49 долара и предполага, че повишава енергията, подобрява съня, подсилва имунната система и предотвратява "стрес стареенето", чрез микс от билки, минерали, витамини и адаптогени.

https://www.instagram.com/p/CEUDEweJ6Ev/

"Стресът и тревожността са неща, с които хората се борят винаги. Добавяте пандемия отгоре и получавате много повече, отколкото бихте могли да предположите. Знаейки, че всички сме заедно в това е чудесен източник на подкрепа, но има и неща, които можете да направите, за да помогнете на другите", казва Кейт в интервю за InStyle.

Формулирани от билкари и диетолози през последните две години, продуктите са на 100% растителна основа и не съдържат синтетични вещества, глутен или захар. Най-важното? Достъпни са дори за обикновени човек. "Wellness-ът е тенденция и много продукти в този свят са скъпи. Исках да направя нещо достъпно."

https://www.instagram.com/p/CENDi7cpl2h/

Преди да предположите, че Хъдсън разчита само на добавки и здравословно хранене, тя бърза да ни увери, че това не е така. "Тренирам поне 30 минути на ден, може би пет пъти седмично. Уверявам се, че не минава ден без да правя нещо в продължение на 30 минути. Започнах от април и забелязвам огромни промени в тялото си", споделя Кейт. Тя харесва приложението Obé, което предлага 20-минутни по-трудни, но изключително ефективни тренировки. "Обичам пилатес, това винаги е бил моят номер едно."

"Списанията винаги ме питат какви са любимите ми продукти за красота и какво правя, за да може кожата ми да изглежда свежа", разкрива още Хъдсън. "Моят отговор винаги е еднакъв. Знам, че е скучно, но мисля, че всичко започва отвътре навън."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA