Искаме максимума? Получаваме максимума!

Технологията и красотата винаги са вървели ръка за ръка, затова и FOREO LUNA 3 MEN е новият ни най-добър приятел.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 декември 2020

Е, какво да кажем? Ако има нещо, за което тази година ни остана малко повече време от обичайното такова, то на преден план сме готови да изведем грижата за самите нас. Малките удоволствия успяха да се превърнат в спасението на безсрочното монотонно ежедневие, но когато единственото място на съществуване е пространството между четирите стени на дома ни, а в обкръжението ни са само близките и домашните любимци, напълно нормално е да не дадем максимума по отношение на кожата и външния си вид. Променяме това още сега!

47

Ще говоря от името на всички мъже. Дами, знаем, че ни харесвате повече, когато имаме лека и добре оформена брада, чели сме проучванията, които го доказват. Предполагаме обаче, че сте наясно с факта, че поддръжката ѝ е всичко друго, но не и лесна. Момчета, тук е моментът да ви попитаме имате ли FOREO LUNA 3 MEN? Ако да, със сигурност вече го обожавате. Ако не, извинете ни за тона, но КОГО ЧАКАТЕ? Продължавайте напред, защото следващите редове съдържат доста интересни наблюдения и, най-вече, решения за целия ни beauty подход. Момичета, вие също, защото ще сложите край на милионите въпросителни около изненадите за Свети Валентин и моментите, когато осъзнаете, че просто ни харесвате истински и заслужаваме подарък. 

FOREO LUNA 3 MEN ОСИГУРЯВА ЧИСТА КОЖА, ГЛАДКО БРЪСНЕНЕ И НЕ САМО...

84

FOREO LUNA 3 MEN e впечатляващ иновативен уред, който успокоява и почиства в дълбочина кожата на лицето, премахвайки 99.5% (да, наистина!) от мръсотията, омазняването и мъртвата кожа, подготвяйки ни за най-гладкото бръснене някога. И ако това не е перфектният коледен подарък, който можем да поискаме... или направим сами на себе си!

Като за начало е редно да оценим високо интелигентният и елегантен дизайн на новия ни най-добър приятел. Изключително семпъл, футуристичен, в класическото мъжествено черно, страшно лек и същевременно водоустойчив – задължителен елемент за времето, прекарано под душа и неразделна част от багажа ни за път, когато отново започнем да виждаме света отблизо. Най-хубавото е, че след пълно зареждане може да го използваме над 650 пъти. Не, няма правописна грешка, 650 използвания! Във време, в което зареждаме дори последните модели телефони веднъж дневно, това е ценно качество, заслужаващо нужното внимание.

85

СЕМПЛА И ФУТУРИСТИЧНА ИНОВАЦИЯ ОТ FOREO, КОЯТО ПРЕМАХВА 99.5% ОТ МЪРТВИТЕ КОЖНИ КЛЕТКИ

И макар LUNA 3 MEN да не ни направи по-високи, богати или успешни, умната и прецизна изработка обещава да даде резултати, по-добри от всичко, с което сме се сблъсквали до този момент, а именно 97% по-освежена кожа, 97% по-гладко бръснене и 91% по-тонизирана текстура. Поправете ни, ако бъркаме, но какво повече бихме могли да искаме?

Със своите над 8000 пулсации за минута, иновацията на FOREO предлага дълбоко и ефективно почистване, както и успокояване на зоната около брадата. Силиконът, използван при направата на LUNA 3 MEN е 35 пъти по-хигиеничен в сравнение с други продукти, и без фталати, които по принцип се използват за омекотяване на пластмасата. Поредната причина да му се доверите, защото няма по-впечатляваща комбинация от тази между красивата кожа и отговорният подход към природата.

8/

Универсалният бутон позволява лесно включване и изключване, без изобщо да се налага да търсим точното местоположение на излишни кабели. Светлинният индикатор пък спомага за лесното свързване с Bluetooth и синхронизиране с приложението FOREO For You за максимално удоволствие от цялото технологично и истински красиво преживяване. Буквално и преносно! Обичаме ясните и конкретни неща, които дават резултат, а FOREO LUNA 3 MEN предлага точно това. Повече от буквално!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA