Когато кожата е раздразнена

Драскотини, ухапвания от насекоми, мехури, зачервявания след медицински и козметични процедури...

Велина Василева
Велина Василева 28 септември 2021

Търсим спасение от дискомфорта къде ли не. Даваме ви решението – новият спрей и много други Cicaplast B5 на La Roche-Posay, който облекчава раздразненаната кожа още от първия час след нанасяне.

Драскотини, мехури и раздразнена кожа – това са проблеми, които ни съпътстват буквално през целия ни живот. Последните проучвания показват, че балансираният кожен микробиом помага за ускоряване на оздравителния процес, както и за овладяване на съпътстващите раздразнения. За съжаление, кремовете, които се прилагат директно, невинаги са адекватно решение, тъй като мястото може да бъде силно раздразнено или трудно достъпно.

Вземайки предвид тези предизвикателства, La Roche-Posay представя новия спрей Cicaplast B5, който е лесен за нанасяне и помага за бързото възвръщане на комфорта на раздразнената и/или увредена кожа. Той не изсушава и помага за поддържане на баланса на кожния микробиом, екосистемата от микроорганизми, които живеят естествено върху кожата и влияят върху нейната защита.

57

Клинично е доказано, че CICAPLAST B5 спрей облекчава раздразненията и подобрява функцията на кожната бариера с 53% в рамките само на час след нанасянето. Установено е също, че намалява зачервяването с 24%, сухотата с 40% и лющенето на кожата с 81% само за 15 минути.

Cicaplast B5 спрей не съдържа алкохол или изсушаващи кожата съставки. Той е подходящ както за деца, така и за възрастни, поради хипоалергенните си свойства. Има лека текстура, попива бързо и не оставя следи. Най-голямото му предимство е, че може да се прилага на труднодостъпни места, благодарение на помпата, която го разпръсква на голяма площ. Нанасянето без докосване на увредената кожа също намалява риска от замърсяване.

Препоръчваме ви да използвате Cicaplast B5 заедно с балсама от същата серия за сигурно облекчаване на кожните раздразнения при малки и големи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA