Защо Камерън Диас никога не мие лицето си?

Звездата от "Ангелите на Чарли" се присъединява към Кристен Бел и Фийби Дайнвър в несъществуващия "no-wash" клуб.

Вярвате или не, през август Камерън Диас ще навърши 50. Вярвате или не, на нея откровено не ѝ "пука". Това е и причината beauty рутината на актрисата да бъде възможно най-семпла. Поне в моментите, в които изобщо има такава.

"Не искам да влизам в капана на това, което нашето общество цени и смята за важно", споделя самата тя в нов епизод от подкаста "Rule Breakers". "Вижте, ако е важно за вас, добре. Аз обаче съм била жертва на абсолютно всички обществени експлоатации, на които продължаваме да подлагаме жените."

И макар да разбира, че суетата върви ръка за ръка с мястото под светлината на прожекторите, звездата от "Ангелите на Чарли" описва себе си като "звяр", щом става дума за нейния подход към красотата.

"Не ми пука. Това буквално е последното нещо, за което мисля всеки ден. Наистина не правя нищо, дори никога не мия лицето си", казва Диас. "В последните осем години съм като диво животно. Може би два пъти месечно се сещам, че е хубаво да използвам някой продукт и след това го оставям. Просто не съм в етап от живота си, който предполага, че трябва да влагам енергия в целия този процес."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМЕРЪН ДИАС: "ТОВА Е НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО, КОЕТО МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО"

57

Още когато каза "да" на своя любим Бенджи Мадън през 2015 г., Диас се оттегли от сцената и червения килим, посвещавайки цялото си време на семейния живот и малката Радикс, която се появи на бял свят през 2020 г.

"Ще направя ли някога филм отново? Не търся възможности, но ще го направя ли? Не знам. Нямам представа", коментира тя неотдавна. "Може би никога не трябва да казваме никога, защото не можех да си представя и да бъда майка, а сега съм далеч от мисълта да прекарвам 14 часа на снимачната площадка, далеч от детето ми. Нямаше да бъда майката, която съм сега, ако бях избрала да го направя по някое друго време от живота си. Знам толкова много жени, които искат да го направят, но не могат, защото трябва да ходят на работа, а цялото нещо изисква наистина много усилия. Привилигирована съм, така че съм и наистина, наистина благодарна."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA