Магията се случва вечер, сутрин само се радваме на резултата

Kiehl's представя новия Cloud Cream от серията Midnight Recovery. Чувстваме се длъжни да ви запознаем.

Фотография: PR, Pexels

Ако се изисква от нас да сме максимално честни, ще бъдем. Има твърде много skincare продукти, които обещават съвършен резултат за безобразно малко време. Акцентирам върху "твърде много", защото макар да искаме съвършена кожа във всеки възможен смисъл на словосъчетанието (сещате се, здрава, красива, бляскава, т.н.), не е като да разполагаме с времето да нанасяме различни продукти от ставането сутрин до лягането вечер.

Затова харесваме предложенията, които просто вършат работа и с риск да прозвучи погрешно, не изискват нито задълбочени познания, нито екстремни усилия. Все пак вероятно имаме цял списък с нови сериали за гледане, а не е като Netflix да съобразява премиерите с графика ни.

kiehl's

Може би тук е най-подходящият момент да ви запознаем с Midnight Recovery Concentrate от Kiehl's.

През 2010 г. любимият бранд става водещ лидер в маслата за лице с представянето на Midnight Recovery Concentrate - формула с мощна комбинация от растителни екстракти, която видимо регенерира кожата през нощта. Продуктът, известен сред лоялните клиенти на Kiehl's като "Midnight Magic", е спечелил повече от 57 награди за козметика по целия свят, а популярността му може да сравним с тази на Джей Ло. Само че тук говорим за две продадени опаковки на всяка минута.

skincare

Отвъд казаното дотук, Midnight Recovery Concentrate видимо намалява бръчките вследствие на умора и коригира признаците на недостиг на сън, правейки кожата по-гладка и сияйна. А налице вече е и новата иновация в продуктовата линия - Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream. Името е дълго, но ефектът не е за подценяване.

Ефективна комбинация от растителните масла на Kiehl's, комбинирани с нова технология за емулгиране на течни кристали и мощни съставки, формулата на Cloud Cream помага за възстановяване на защитния липиден слой на кожата. Уникалната му текстура пък предлага луксозно сензорно изживяване с успокояващ аромат на лавандула, което я прави идеална за моментите точно преди лягане.

kiehl's

Разбира се, зад всеки Kiehl's продукт на пазара стоят хиляди часове проучвания. Този не е изключение. Клиничните изпитвания върху потребители, които страдат именно от недостиг на сън, показват, че продуктът решава проблеми като липса на блясък, неравномерна текстура и загуба на плътност. А и със сигурност не бихме отказали още по-спокоен и ароматен сън. Нали?

Търсете в магазина на Kiehl's в Paradise Center и онлайн на www.kiehls.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA