През лятото обичаме да се обличаме в блясък!

Най-любимият сезон е известен с морето и златистия му пясък. За щастие, ние също можем да засияем с блясък в бутилка.

Лятото е тук и както всички знаем, това е най-суетният месец. Подготвяме се за него в продължение на месеци, мислейки за топлите дни и късите дрехи. Което значи повече кожа на показ.

kmknm  k

Ако все още не сте хванали тен и това си личи повече, отколкото бихте искали, не се притеснявайте. Сега е моментът да посегнете към най-добрите средства за автобронзиране. Ние съветваме да изберете продукт с текстурата на пяна. Тя има хидратиращи агенти и същевременно попива бързо и равномерно.

„При автобронзантите за тяло съм склонен към формули, които се фокусират върху хидратацията на кожата и подобряването на равномерния й златист тон.", казва известният гримьор Патрик Та, чиито клиенти включват Джиджи Хадид и Камила Кабейо.

Ако пък вече сте натрупали тен, то блестящите масла ви очакват, за да подсилите вече кафевият загар от лъчите на слънцето. От масла до кремове със SPF, блясъкът в бутилка се предлага в различни форми и текстури.

ihi

За да бъде продуктът мултифункционален, може да използвате сухо олио, създадено за нанасяне върху коса, тяло и лице. Блясъкът ще бъде мек и със сигурност ще хидратира косата и кожата. Такъв тип продукти са идеални за ежедневна употреба.

Според любимият гримьор на звездите „Блясъкът за тяло е идеалният начин да завършите звездния си външен вид".

hihih

Как да използвате автобронзант за тяло?

Ако сте новак в автобронзирането или търсите нещо леко, което може да нанасяте всеки ден без големи и резки промени в цвета на кожата си, опитайте да смесите продукта си с лосион за тяло. Колкото повече от потъмняващия продукт добавите, толкова по-голямо действие ще има. Важно е да смесите добре двете текстури.

Как да нанесете автобронзант за тяло безпроблемно?

За съжаление, някои автобронзанти могат да оставят следи в банята или по хавлиите и мебелите ви. За да направите нанасянето лесно, Ta препоръчва използването на четка за тяло. (може да е тип кабуки или специална ръкавица за автобронзиране).

uhgug

„Тя ви дава огромен контрол и равномерно разнася продуктите. Използвайте четка, която е плътно опакована, но също така нежна към кожата, за да осигурите блестящо и дълготрайно покритие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA