Скарлет Йохансон направи продукт за "неблестяща кожа"

Козметичният бранд на актрисата продължава напред с нова иновация.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 септември 2022

Без значение какво е мнението ви по въпроса, Скарлет Йохансон не харесва "блестящата" кожа.

Когато стартира бранда The Outset по-рано тази година, решението на актрисата беше посрещнато с различни реакции, но новата ексфолираща кофеинова пяна за кожа се очертава като абсолютен фаворит.

Тъй като редовното ексфолиране е ключът към перфектен тен и чиста кожа, звездата от "Черната вдовица" е категорична.

"През целия ми живот в грижата за кожата, част от моята рутина е използването на лек ексфолиант всеки ден. В крайна сметка той премахна лудите неща, които се случваха по кожата ми."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН ПРОГОВОРИ ЗА ТАЙНАТА СИ СВАТБА

Продуктът на марката съдържа естествен вулканичен минерал, проектиран да бъде достатъчно нежен за чувствителна кожа - подобно на всички продукти на The Outset.

"Не съдържа ядки. Няма микропластмаса, но все пак е перфектната формула, така че да не разкъса кожата ви."

Феновете на Скарлет и beauty начинанието могат да купуват продуктите и в опаковки за многократна употреба - това важи за новите попълнения в иначе впечатляващото портфолио, но и за мицеларния антиоксидантен почистващ тоник, стягащия веган серум и подхранващия хидратант.

"Серумът има огромен ефект - стяга, озарява и изпълва. С всички продукти от линията кожата ви се чувства здрава, хидратирана и еластична. Но не толкова блестяща", казва тя и добавя: "С напредването на възрастта не искам да изглеждам така, сякаш току-що съм била на лазерна терапия."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA