5 Kiehl's продукта, които ще сложим в кошницата си на Black Friday

Оказа се, че е трудно да селектираме само пет фаворита. Далеч по-лесно е да ги поръчаме.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 ноември 2022

Черният петък отдавна не е просто ден за намаления и покупки, а истински празник за верните шопинг маниаци. Факт е, че някои го очакват повече от вечерта на 31 декември, а други го наричат "малката Коледа".

Предпразничната треска започва и в Kiehl's с 25% отстъпка на всички продукти, с изключение на коледните сетове и тематичния адвент календар. Офертата е валидна от днес, 24 ноември и продължава до 27 ноември включително.

Ние стартираме еуфорията с топ 5 продукта, които със сигурност ще добавим в кошницата си. Още в първите минути.

CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO

Възстановяващият околоочен крем с авокадо е най-доброто решение за кожа, която наистина има нужда от хидратация.

Кремообразната текстура на пръв поглед се преобразува във водна и моментално попива, съответно е перфектна за абсолютно всеки сезон.

Ключовите съставки са масло от авокадо (омекотява и балансира липидите в кожата), бета-каротин (уеднаквява тена) и масло от ший (има силно хидратиращо действие), така че е идеален за атопична или чувствителна кожа.

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Не съществува skincare ентусиаст, който не познава този bestseller. Опияняващият аромат на лавандула отпуска, обещавайки пълноценен сън и по-свежа, гладка и сияйна кожа на сутринта.

Формулата на Midnight Recovery Concentrate с етерично масло от вечерна иглика спомага за поддържане на добра хидратация и еластичност, а скваланът, получен от маслини, помага за заздравяване на кожната бариера и прави текстурата ѝ лека.

RETINOL SKIN-RENEWING DAILY MICRO-DOSE SERUM

Сезонът на продуктите с ретинол е тук. При това предложение на Kiehl's е използван чист, в пъти по-силен такъв. Той ускорява цялостната регенерация на клетките, а в резултат имате млада, сияйна, гладка кожа, без лющене и фини линии.

И, не, не се плашете от ретинола, защото серумът е обогатен с пептиди и серамиди именно, за да бъде по-толерантен към кожата ви.

ULTRA FACIAL CREAM

Да, това е кремът, подходящ за всеки тип кожа. Попива бързо и не оставя мазен филм, осигурява 24-часова хидратация и се грижи за здравия ни външен вид.

Тайната? Ледников гликопротеин от Антарктика - дълбоко и мощно хидратиращо попадение, което поддържа хидролипидния баланс на кожата. Освен тази звездна съставка, във формулата може да се намери и друга такава - гореспоменатият сквалан.

Най-доброто решение е комбинацията от маслото и крема. 

RARE EARTH DEEP PORE CLEANSING MASK

Няма нужда да купувате безброй ленти и какво ли не, за да почистите черните точки и да свиете порите си. Просто пробвайте тази маска, защото тя говори сама за себе си.

Съставките са амазонска бяла глина, която абсорбира излишното омазняване, цялостно детоксикира кожата, помага за извличане на замърсяванията и видимо свива порите. Изследванията сочат: 37.3% по-малко неприятни моменти по лицето след първото използване и 44.8% след само две седмици.

Черният петък в Kiehl's е онлайн на kiehls.bg, както и в магазина им в Paradise Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA