Biologique Recherche даде на всички топлина, уют и много красота

Любимата марка отпразнува наближаващите празници в бляскава обстановка.

21 декември 2022

За поредна година екипът на Biologique Recherche България отпразнува наближаващите празници в уютна, коледна атмосфера.

А ние сме щастливи, че споделихме вълшебството на предстоящите дни със сплотеното и красиво семейство на марката в страната.

Марията на Коледа завладя всички гости на събитието! Озовахме се в приказна атмосфера, благодарение на прекрасна декорация, топъл шоколад, поръсен със захарни пръчици, греяно вино с аромат на канела, печени кестени и, разбира се, присъствието на потомствения шекерджия - Боян Минчев, който пристигна от Габрово специално за събитието, за да зарадва присъстващите със захарни петлета и захаросани ябълки.

xcdfvgbhj

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BIOLOGIQUE RECHERCHE НИ ПОТОПИ В МАГИЯТА НА ФРАНЦИЯ

Домакинът на вечерта - Весела Куртева, връчи лично четири награди, в знак на признателност от Biologique Recherche - на журналиста Свобода Сидерова от списание D!VA, на Христина Огнянова - собственик на NOVO Studio - Враца, на Екатерина Ризова - тренер на марката за страната и на креативните момичета от агенция A-social.

Голямата изненада беше Руши Видинлиев, който изпя някои от най-знаковите си песни.

fghj

Благодарение на усърдната работа на всички специалисти, които даряват красота и грижа на лоялните посланици на марката и, разбира се, благодарение на Весела Куртева, 2022-ра бе изключително успешна и осеяна с много иновации и новости в сферата на продуктите и прожедурите на бранда.

Не на последно място са дамите и господата, които вярват в бранда и се доверяват безрезервно на него.

Biologique Recherche ви пожелава топли и магични празници. Бъдете, мечтайте и обичайте!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA