Решете проблема с бръчките и петната по кожата

Новата формула на Vichy със защитен фактор 50 се грижи за несъвършенствата.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юни 2023

Фотография: PR, Pexels.com

Френският дермо-козметичен бранд Vichy от години се е посветил на намирането на най-добрите формули, които ни помагат безопасно да се наслаждаваме на слънцето, запазвайки здравето и красотата си.

Множество изследвания потвърждават, че UV радиацията е една от основните причини за появата на бръчки, лунички и други несъвършенства, които идват с възрастта. Ето защо ежедневната употреба на UV-Age Daily продукти със защитен фактор 50, технология Netlock, с пептиди и ниацинамид, е задължителна стъпка в рутината за красота през цялата година. Тя ни помага в борбата именно с тези кожни несъвършенства.

vichy

Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ е високоефективен флуид, който освен изключителна UV защита, съдържа мощни съставки за грижа против стареене, които действат синергично за подмладяване и ревитализиране на кожата. Формулата съдържа 4% пептиди, 2% ниацинамид, пробиотични фракции, вулканична вода Vichy и е богата на 15 минерала за укрепване на кожната бариера. Тестовете показват, че намалява тъмните петна с 27%, а 78% от анкетираните оценяват, че плътността на кожата им е възстановена. За дамите, които държат на изравняване на тена, е тонираната версия. Тя е с подходяща за всеки тип кожа, дори и за чувствителната. Освен това не предизвиква дразнене на очите. За ефективен протокол срещу хиперпигментационни петна, включете Lifactiv B3 Dark Spots Serum във вашата рутина.

vichy

Дамите, които имат по-мазна и склонна към акне кожа, често попадат на продукти, които запушват порите и оставят лепкави бели следи. Това вече е в миналото. Идеалното решение за този тип кожа е Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF 50. Това е флуид с ултра лека некомедогенна формула със салицилова киселина и ниацинамид, която не омазнява и не лепне. Този продукт не само осигурява UVA и UVB защита с SPF 50+, но и същевременно премахва 66% от несъвършенствата, 31% от лъщенето и 32% от цветните белези, докато порите изглеждат по-малки при 98 % от жените.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA