Biologique Recherche пренесе Париж в София

Любимият бранд представи революционен продукт за грижа за околоочния контур.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юли 2023

Фотография: PR

На истинска френска идилия се насладиха гостите на първото за страната Pop-up събитие на Biologique Recherche България.

В красивата обстановка на Bar & Bistro Quche, под елегантен облак гипсофил, представителите на козметичния бранд, изтънчено и по френски, ни пренесоха в изцяло нов свят на грижа за кожата. Акцент на събитието бе талантливият художник Иван Тодоров, който пренесе всички в магичен Париж със своите ескизи и бързи скици с туш и перо.

Biologique Recherche

Гостите се насладиха на освежаващи напитки в "The Healthy Station" и успяха да се допитат за всички новости около лятната рутина с терапевтите на марката. Специално участие в събитието взе и екипът на Motoretta – първата българска компания, която произвежда електрически скутери под собствена марка.

Biologique Recherche

На изисканото събитие се състоя и специалната предпремиера на новия революционен продукт за грижа за околоочния контур от Biologique Recherche - Eye Care Concealer, който гостите на събитието изпробваха за първи път в страната.

Biologique Recherche

Eye Care Concealer съчетава науката и изследователския опит на бранда, за да предложи елегантно решение за ефикасна грижа на деликатната зона около очите. Продуктът не просто прикрива признаците на умора и тъмните кръгове, придавайки естествен завършек на кожата, но и работи в дълбочина за тяхното дълготрайно елиминиране.

Biologique Recherche

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA