Съвършенството е само на крачка разстояние

It Cosmetics e решението за всеки проблем този сезон.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 юли 2023

Фотография: PR

През лятото всички искаме съвършена кожа, но многото помади в горещините не са най-любимото ни нещо. 

Но съвършенството е само на крачка разстояние. Вече смело може да заложите на разработения в сътрудничество с пластични хирурзи крем CC+ с филтър SPF 50+. Това е коригиращ цвета крем, който едновременно съчетава в себе си действието на покриващ фон дьо тен, хидратиращ серум, който се бори с признаците на стареене на кожата, както и крем с SPF 50+.

It Cosmetics

Този мултифункционален продукт осигурява клинично доказана хидратация, като същевременно намалява появата на несъвършенства на кожата и осигурява перфектно покритие, което остава непроменено. Тази нежна за кожата покриваща основа, обогатена с хидролизиран колаген, пептиди, ниацин, хиалуронова киселина, антиоксиданти и витамини прикрива белези от акне, бръчки, зачервяване, тъмни кръгове под очите и разширени пори - като същевременно осигурява озарена, стегната кожа с перфектен външен вид. Това наистина е една крачка до съвършения тен!

ПРИКРИЙТЕ ТЪМНИТЕ ПЕТНА

Кажете "Чао" на тъмните петна, кръговете под очите с коректор за тъмни петна Bye Bye + серум. Този коректор с надграждащ ефект и средно покритие има в състава си изключителен Super Bright Серум с 2% ниацинамид, хиалуронова киселина и кофеин за моментално покритие и видимо подобрение на вида на кожа с времето.

It Cosmetics

Разработен с дерматолози и пластични хирурзи, той е клинично тестван, за да намалява видимо появата на тъмни петна, тъмни кръгове под очите и да осигури 24 часа хидратация. Използвайте го на цялото лице или само където имате нужда като коректор за петна. Той има лека текстура и естественото покритие, които позволяват лесно надграждане под или върху грима.

ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Хидратиращият крем Confidence In A Cream е оптимизиран с 2 пъти повече съставки против стареене на кожата, които се борят с 10 признака на стареене: подобряване неравномерния тен и текстура на кожата, фини линии, бръчки, блясък, стегнатост, еластичност, плътност, линии на шията и появата на пори. Подходящ за всички типове кожа, включително суха, чувствителна или кожа с видими признаци на стареене, този препоръчан от дерматолози хидратиращ крем за лице, укрепва бариерата на кожата и я възстановява като същевременно осигурява до 48 часа хидратация! Плюс това, бързо абсорбираща се кремообразна формула с ниацинамид, сквалан и пептидно-липиден комплекс, незабавно придава на кожата меко, еластично усещане и здрав вид за видимо по-млада кожа.

It Cosmetics

Нежни към кожата съставки Confidence in a Cream Supercharged е формулиран с 4% Ниацинамид, за изравняване на тена на кожата и намаляване на видимостта на фини линии/бръчки, 3% сквалан за хидратиране на кожата и подсилване бариерата на кожата срещу загуба на влага и 2,5% пептид-липид комплекс за подобряване на еластичността, стегнатостта и хидратацията на кожата; изглажда видимо фините линии.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA