Чарлийз Терон разкри коя е най-голямата й beauty грешка

Актрисата споделя, че не трябва да се следват сляпо тенденциите, за да не съжаляваме по-късно.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 август 2023

Фотография: Profimedia

Ако можехме да върнем времето назад, всяка една от нас би пропуснала доста beauty похвати, които са били актуални в даден период. И Чарлийз Терон не е изключение.

Днес актрисата споделя, че би натиснала спирачките в момента, в който е започнала да скубе веждите си. Както си спомняме, тънките вежди бяха особено модерни през 90-те години, и много от нас все още страдат от тази тенденция. "Ръцете долу от тънките вежди на 90-те," категорична е Чарлийз в интервю пред InStyle.

И въпреки че това се е случило преди повече от две десетилетия, 48-годишната жена отбелязва, че все още плаща цената. "Все още се възстановявам от това," казва тя.

Чарлийз Терон

По онова време тънките като бръснач арки бяха на почит сред знаменитости като Чарлийз, Джесика Алба, Кейт Мос, Бионсе, Дженифър Лопес и много други. През юни Бела Хадид коментира, че тенденцията трябва да се завърне, но сме сигурни, че ако това се случи, Терон няма да й даде още един шанс.

Въпреки че носителката на "Оскар" е експериментирала доста с визията си, днес тя вс повече залага на естествения външен вид и не се опитва да го поправя. "Харесвам това, че лицето ми се променя и остарява. Хората си мислят, че съм си правила лифтинг на лицето. Те си казват "Какво е направила с лицето си?" А аз отговарям: "Жено, просто остарявам! Това не означава, че имам лош опит с пластичната хирургия. Просто това се случва."

Чарлийз Терон

Чарлийз посочи двойните стандарти, с които се сблъскват жените, когато остареят. "Винаги съм имала проблеми с факта, че мъжете остаряват като изискано старо вино, а жените – като изсъхнали цветя. Презирам тази концепция и искам да се боря срещу нея, но също така смятам, че жените искат да остаряват по начин, който им се струва правилен."

Но ако има една област на остаряването, с която й е трудно да се примири, това е нейното тяло. "Иска ми се да имам 25-годишното си тяло, което да моа да засиля до краен предел и да не ме боли утре", признава тя. "Сега, ако не тренирам три дни и се върна във фитнеса, не мога да ходя."

Чарлийз Терон

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA