3 спортни правила, които можете да нарушите още сега

Защо можете да ги нарушите ли? Защото са абсолютна заблуда, която само може да се окаже пречка в постигането на перфектната форма!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2020

Знаехте ли, че тези 3 канона на спортуването всъщност са абсолютна лъжа? Да, и ние сме изненадани точно толкова, колкото сте и вие.

НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ПРЕДИ СУТРЕШНА ТРЕНИРОВКА

Чували сме го от различни специалисти и фитнес инструктори. Ние обаче ви предизвикваме да се замислите. Как тялото ни ще изгори нужните калории, ако няма гориво, с което да го направи? Ако сред хората, които имат достатъчно силна воля да станат 30 минути по-рано и да тренират, опитайте да закусите с препечена филийка с фъстъчено масло или пък с твърдо сварено яйце и плодово смути. Храната с въглехидрати и протеини ще осигури на тялото ви повече енергия, за да се справите с фитнес рутината си. Не забравяйте и хидратацията! 

food

ТРЕНИРАМЕ... ДО МУСКУЛНА ТРЕСКА 

Доста хора практикуват различни спортове и разчитат на това, че ако задължително се изпотят и изморят, значи са се справили отлично с начинанието си. Истината е, че това не е така. Умората или наличието на мускулната треска след тренировка дават индикация, че сте се претоварили, а това не е добре. В никакъв случай не се изтощавайте и не надценявайте възможностите си. Добре е да сте наясно с тях. Както и с всяко останало нещо в живота...

sport

ТРЕНИРОВКА ВЕЧЕР - АБСОЛЮТНО "НЕ" 

Много хора мислят, че тренирайки вечер, ще изпитат затруднения със заспиването. Да, факт е, че ще повишите нивото си на енергия, но това изобщо не означава, че със сигурност ще се наложи да броите овце до малките часове на деня. За много хора вечерната тренировка е чудесен начин да се справят със стреса след края на тежък ден. Разлика в резултатите не би трябвало да има. Добре е само да имате предвид, че последователността е ключът към успеха. Ако тренирате вечер, тренирате вечер. Ако тренирате сутрин, тренирате сутрин. Точно толкова просто!

И ОЩЕ СПОРТ ОТ GRAZIA... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA