3 упражнения за ръце от Хали Бери

54-годишната звезда не спира да демонстрира перфектната си форма и продължава да ни води по пътя към нашата такава.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2020

Напоследък все по-често виждате Хали Бери около себе си. Това е напълно в реда на нещата, особено когато актрисата демонстрира перфектната си форма, която е достоен повод за възхищение.

https://www.instagram.com/p/CGIcJ5gFRrO/

54-годишната звезда използва официалния си Instagram акаунт, за да споделя резултатите, които постига заедно с личния си треньор Питър Лий Томас. Преди няколко дни Бери публикува и специална тренировка, предназначена "да събуди бицепсите, трицепсите и раменете". 

"Тези убийствени движения, които можете да използвате в почти всяка тренировка, ще придадат малко събуждане на ръцете ви", споделя актрисата от "Джон Уик". Както става ясно (и видно), тези упражнения работят повече от добре за нея, така че сме склонни да ги опитаме.

https://www.instagram.com/p/CGLK1HMBq2N/

Първо, Хали и нейният треньор правят кръгови движения с раменете, стоейки с раздалечени крака и ръце. След това те използват раменете и трицепсите, за да въртят ръцете си в малки кръгове, напред и назад.

След това те леко сгъват коленете си и притискат глезените си, движат ръцете си нагоре и навън, след което ги връщат обратно към гърдите си, подобно на изтеглянето на кабели от машина за тежести.

Третият ход е скокове с клякане от тъчдаун. За да изпълните това упражнение, клякате, докосвате земята с ръце, а след това се изправяте със скок с високо вдигнати ръце. 

https://www.instagram.com/p/CGDHyqblgPm/

Видеото по-горе ще ви покаже точното и правилно изпълнение на упражненията, които ние се опитахме да предадем по възможно най-достъпен начин. 

В свое интервю по-рано тази година Бери разкрива, че не прекарва целия ден в спорт, но включва в графика си физическо натоварване за около 90 минути няколко пъти седмично. "Дори една 20-минутна тренировка може да се отрази добре на дупето ви", съветва тя. "Правя колкото мога повече упражнения за определен период от време, така че да не ми се налага да включвам повторения."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA