Перфектната форма и благотворителността вървят ръка за ръка

Плановете ви за този уикенд може да включват тренировка, която помага не само на формата ви, но и на децата в нужда.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2020

Във време, в което повече от всякога започнахме да обръщаме внимание на формата и здравето си, страхотните 2sport4life организират индивидуални и групови тренировки за спортисти, деца и възрастни, които имат желанието да водят активен и здравословен живот.

Вдъхновяващият екип създава общност, в която всеки намира своята цел и заедно с експертите извървява пътя към постигането ѝ. Именно с тази цел, а и с желание да бъдат в помощ, те организират спортния ден "Треньори с мисия", в който може да се включите и вие. Денят е събота, 7 ноември, стартовият час е 10:00 ч,. а локацията - стадион "Раковски".

57

Този път мисията на 2sport4life е да бъдат събрани средства за изграждането на тренировъчна спортна площадка за деца с аутизъм. Основно училище от редицата Български прогресивни училища набира средства за построяване на спортна площадка за деца със специални образователни потребности, тъй като за момента целият ресурс е насочен към обучение на екипа от преподаватели по американска програма и от училището нямат възможност да отделят средства за спортната площадка, която е повече от необходима.

Кои ще бъдат професионалистите, участващи в "Треньори с мисия"? Нека ви запознаем с тях...

857

КИРИЛ РАЙКОВ Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. През последните седем години ежегодно участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на Nike в САЩ. Дългогодишният му опит в баскетбола като състезател и треньор е ключът и към успеха на новосъздадения от Кирил баскетболен лагер THE JAM. Той стои и зад проекта за ранно детско развитие чрез тренировки "Детето чудо”, както и зад спортната организация 2sport4life.

6/8

ЛИЛИЯ РАЙКОВ Спортната кариера на Лилия започва с висок старт като национална състезателка по художествена гимнастика. След като завършва Националната спортна академия тя продължава да се развива в областта на спорта, квалифицирайки се като фитнес, групов инструктор и диетолог. Тя е една от малкото сертифицирани треньори за бременни жени и тези, които се възстановяват след раждане. Лилия знае как да ви накара да започнете да се чувствате у дома в кожата си!

8

АЛБЕНА СТИНИЛСКА От 1997 г. практикува бойни спортове и е многократен световен и европейски шампион по таекуондо и кикбокс. Албена печели наградата "Златен пояс" в категория най-добър спортист при жените от Националната асоциация на бойните спортове. Преминава през спортове като плуване, бейзбол, гимнастика и народни танци преди да намери бойните изкуства.

57

КИНГА СЕБАСТИАН Национален треньор-координатор и дистрибутор на Kangoo Jumps с изключителни права в Румъния, България, Швеция и Сърбия. Държи рекорд на Гинес за най-голямото групово занимание на Kangoo Jumps в света. С KJ тя иска да помогне на хората в нужда, за да ги направи здрави и щастливи, организирайки благотворителни събития в помощ на деца с рак и увреждания.

57

През трите часа, включени в програмата, всички участници ще могат да се впуснат в едно тренировъчно приключение, паралелно както за деца, така и за възрастни. Между 10:00 и 11:00 ч. ще има тренировки за деца "Детето Чудо" и "Body Transformer", следващият час ще бъде посветен на Канго с Кинга, а финалните 60 минути са отредени за Комбат с Албена.

Минималният билет за една тренировка е 10 лв., а максималният - 50 лв. Повече информация за закупуването и пълната програма ще откриете в официалната Facebook страница на "Треньори с мисия".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA