Йога тайните на Кристи Търлингтън

Супермоделът разчита на йогата, за да изглежда перфектно. Може да се присъедините към нея още сега!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2020

Кристи Търлингтън обединява сили с италианския бранд Loro Piana, за да пусне на пазара специална wellness колекция, която да помогне на нейните почитатели да постигнат мечтаните спортни резултати.

Постелките за йога, бутилките за вода и тежестите са увити във водоустойчивия кашмир на марката, който супермоделът обожава. "Започнах да говоря повече за всичко, след като загубих баща си от рак на белия дроб. Това е моментът, в който започнах да бъда по-активен защитник на общественото здраве", разкрива Търлигнтън, чиято страст към йогата започва още от 18-годишна възраст.

"Израснах в Северна Калифорния. Първото ми сериозно гадже наистина не носеше никакви други положителни неща в живота ми, освен че имаше постоянна йога практика. И затова трябва да съм благодарна", тъй като в крайна сметка тя успява да разчита на спорта, за да поддържа духа и формата си въпреки "неистовото темпо на индустрията". 

2548

"Мисля, че от години слушаме много за психичното здраве, но особено по време на пандемия хората се чувстват самотни, стресирани и несигурни. Има определена връзка между ума и тялото, а физическият аспект на йогата е да ви подготви за медитация", разказва още Кристи пред американския Vogue. "Истинската цел не е да имате стегнато тяло, а да притежавате способността да медитирате."

Колекцията, която е "съвсем друго ниво на усъвършенстване и лукс" може да откриете в официалния уеб сайт на Loro Piana.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA