Тренировката на Дженифър Анистън: 15-15-15

Актрисата споделя метода, който я държи в перфектна форма, и той хич не е труден.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юни 2023

Фотография: Profimedia

Няма две мнения по въпроса: макар и на 54 години, Дженифър Анистън изглежда повече от перфектно. Това се дължи на стриктния режим на актрисата и на добрите гени, разбира се.

Актрисата поддържа тялото си с ежедневни тренировки. Тя съчетава много йога, пилатес и метода си 15-15-15. И смело се впуснахме в приключението да пробваме тренировките на Джен. Разбира се, от само себе си се разбира, че това, което работи за холивудската звезда, може да не работи за останалите. Ако търсите персонализиран фитнес план или искате да проверите дали правилно изпълнявате определени упражнения, е най-добре да се обърнете към личен треньор. 

КАКЪВ Е МЕТОДЪТ 15-15-15

Методът 15-15-15 е много по-прост, отколкото предполагате. "Имах контузия и можех да тренирам единствено пилатес. Което аз много обичам. Но ми липсваше потта, когато се постараеш. Тогава се върнах към моето 15-15-15, който е 15 минути велоергометър, 15 минути крос-тренажор и 15 минути бягане. Имам нужда от някакво движение, дори това да е само 10 минути на ден на батут", казва актрисата.

ДОБЪР СЪН

Другото, в което Дженифър се кълне, е релаксът и хубавият сън. По този начин тя успява да държи психичното си здраве във форма. "Обичам да се срещам с лекари и специалисти, особено във времето, в което живеем", споделя тя. Във всяка свободна минута Анистън слуша редица подкасти на тема добър сън и цикличност в организма. Тя уточнява още, че има поне пет мобилни приложения за добър сън и даже си има отделно устройство, с което ги използва.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA