Виктория Бекъм и тайната на перфектното й тяло

Дизайнерката споделя железния си режим, с който поддържа добра форма.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 юни 2023

Фотография: Profimedia

Виктория Бекъм е известна със своята слаба фигура и емблематичното си чувство за стил, откакто за първи път стана известна като едно от момичетата от Spice Girls през 90-те години.

виктория бекъм

Колкото и непринудена да изглежда нейната красота, майката на четири деца работи изключително много, за да поддържа младежкия си вид и стройна фигура. И докато доста звезди предпочитат да запазят в тайна триковете си за красота, Пош Спайс винаги е била доста открита относно своите диета и тренировки. Наскоро тя разкри начина си на хранене, който се оказа, че е един и същ в последните 25 години, а в последните дни всички заговориха за стриктния й фитнес режим. Причина са кадрите, които тя споделя в своя профил в Instagram. Оказа се, че модната дизайнерка не се страхува от тежестите и смело се впуска в силовите тренировки, с които оформя перфектното си тяло.

виктория бекъм

КАКВА Е ДИЕТАТА НА ВИКТОРИЯ?

Независимо от повода, модната дизайнерка се придържа към простия начин на хранене. Всеки свой ден тя започва със специална напитка. "Всяка сутрин първото нещо, което правя, е три супени лъжици ябълков оцет, последвани от чаша гореща вода и лимон и няколко кафета", признава Виктория. За обяд тя залага на риба на скара и задушени зеленчуци и отказва да яде всякакъв вид храна, приготвена в олио, масло или със сосове. Госпожа Бекъм е изключила от менюто си и всякакви млечни продукти или червено месо, а любимото й ястие е пълнозърнест тост със сол върху него. И това е в последните 25 години. Тя бърза да успокои всички, че не се ограничава съвсем. Виктория казва, че си позволява да пие алкохол, но често се детоксикира за три до шест месеца, ако има причина за това.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ТЕ ЗАЖИВЯХА ЩАСТЛИВО - ПРИКАЗКАТА НА ВИКТОРИЯ И ДЕЙВИД БЕКЪМ!

виктория бекъм

ЕЖЕДНЕВНАТА Й ТРЕНИРОВКА

Изглежда, че Виктория не си позволява да мързелува много. Тя признава, че всяка сутрин прави по две тренировки една след друга и това понякога я кара да се "чувства физически болна". Нейният изтощителен тренировъчен режим започва в 5:30 часа всяка сутрин. Тя започва с 45 минути на бягащата пътечка, преди да закара дъщеря си Харпър на училище. След като се прибере, дизайнерката се връща към своя фитнес режим с личния си треньор Боби Рич, който я подлага на едночасова сесия с тежести. Тренировката й започва с 30-минутни упражнения за крака, последвана от още половин час за ръце и стречинг. Виктория наскоро призна, че се е влюбила във вдигането на тежести, които са й помогнали да тонизира мускулите и да изгради много сила.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИКТОРИЯ И ДЕЙВИД БЕКЪМ ПОКАЗАХА КАК ТРЕНИРАТ У ДОМА

виктория бекъм

Певицата често споделя своите фитнес сесии в Instagram, където заедно с нея тренира красивият й съпруг Дейвид Бекъм. Техният треньор често ще ги насърчава да се състезават един срещу друг в набор от уморителни тренировки от състезания по планк до рефлексни игри.

Тя обикновено завършва своя фитнес режим с протеинов шейк, докато се наслаждава на своята заслужена почивка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA