И те заживяха щастливо – приказката на Виктория и Дейвид Бекъм!

Двойката празнува 23 години брак споделяйки сладки спомени в Instagram

На емблематичният 4 юли за американците, през 1999 г. в Ирландия, футболната легенда Дейвид Бекъм и бившата членка на Spice Girls Виктория Бекъм сключват брак и приказката за тях започва.

През годините винаги са били пример за звездно семейство и въпреки медиите и животът на показ, двойката е запазила любовта и уважението си един към друг.Двамата не се срамуват да показват любовта си в социалните мрежи и всеки от тях публикува за другия сладък пост в Instagram.

48-годишната Виктория сподели снимка на двамата и започна с шеговит коментар: „Казват, че той не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казаха, че няма да издържи 😂"

Тя продължи със сериозен тон: „Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!!!! 💕"

Междувременно Дейвид сподели клип от гостуването си в шоуто на Саша Барон Коен, когато го попитаха дали е бил „влюбен в Spice Girls", преди да се срещне официално с Виктория. „Не, но харесвах Posh", отговори Дейвид, цитирайки прякора на съпругата си.

„На днешния ден преди 23 години Posh стана г-жа Бекъм, но винаги ще си бъде моята Posh ❤️. Честит юбилей", добави той. „УАУ, 23 години и 4 красиви деца ❤️❤️❤️❤️ Обичам те, всички те обичаме ❤️."" продължи Дейвид в поста си под видеото и стопи сърцата на всички ни.

Двамата имат три сина – Круз, Ромео и Бруклин, който вдигна пищна сватба през април. И една дъщеричка Харпър, която е най-малка от всички и е на 10.

Любимата английска двойка обича да споделя с феновете си важни и весели моменти от тяхната връзка. През май, Виктория отбеляза рождения ден на Дейвид с подобен сладък пост в Instagram. Тя сподели множество снимки от скорошната им тропическа ваканция с думите:

„Обичам те толкова много @davidbeckham" Ти си най-невероятният съпруг, когото някой може да пожелае, и се чувствам наистина благословенa. Ти си моето всичко! Обичам те толкова много! Честит рожден ден 💕💕💕💕."

През февруари Дейвид също се появи в подкаста на River Café Table 4 и разкри храната, която съпругата му е яла от първата им среща насам.

Обяснявайки, че той самият има страст към готвенето, Дейвид се пошегува с жена си: „За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също нещо през последните 25 години! Откакто срещнах Виктория, тя яде само риба на скара и задушени зеленчуци и много рядко се отклонява от това", сподели Дейвид на водещата Рути Роджърс.

uhu

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA