По-добър живот? Жизел Бюндхен идва на помощ!

Бразилският супермодел споделя всички свои малки тайни, които правят живота ѝ по-добър с всеки изминал ден.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2020

Жизел Бюндхен е тук, за да ни помогне да намерим спокойствието и баланса в живота. Супермоделът, активист и ново лице на skincare линията на Dior, споделя няколко житейски урока в редица ексклузивни видеа. През последните няколко години Бюндхен работи открито върху проблемите си с тревожността и паническите атаки, а новата рекламна кампания на френския бранд манифестира разбирането за красота, която можем да постигнем чрез вътрешен мир - с медитация, устойчив начин на живот и много, много любов. 

БАЛАНСИРАЙТЕ ЖИВОТА СИ! "Всичко започва с вас. Вие сте тези, които изграждате собствената си реалност. Никой не може да направи избор вместо вас."

НЕКА ЛЮБОВТА НИ ВОДИ! "Любовта е това, което ни ръководи в живота. Всеки път, когато правим нещо, трябва да си задаваме въпросите "Това разпространява ли любов? Това чувство свързано ли е с добри вибрации?"

БЪДЕТЕ БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА! "Едно от първите неща, което трябва да бъде в списъка с приоритети на всеки един от нас. Важно е да се фокусираме върху регенерирането на природата и всичко, което планетата ни предоставя."

ПРЕГРЪДКИ, МНОГО ПРЕГРЪДКИ! "Когато наистина прегърнеш някого, когото обичаш, можеш да усетиш енергията на този човек. Прехвърляте нещо позитивно на хората срещу вас, така че правете го по-често."

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ! "Медитирайте сутрин, така ще задвижите мислите си в правилната посока. Ще ангажирате както тялото, така и мисълта си. Винаги отделяйте време за себе си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA