Деми Ловато поддържа фигурата си с този лесен трик

Талантливата изпълнителка споделя как поддържа тялото (и ума си) възможно най-здрави.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 април 2020

"Никой няма перфектна форма. Нямам разстояния между бедрата и не се страхувам да го покажа. Трябва да спрем да гледаме в огледалото постоянно и да съдим себе си", казва Деми Ловато в свое интервю за списание Self. 

деми ловато

Певицата, която наскоро се завърна по-уверена от всякога, разкрива, че винаги е имала проблем със самоувереността, но вече не се притеснява да демонстрира истинска такава. Факт, който я прави модел за подражание на много млади хора, които постоянно имат някакви критики към себе си и начина, по който изглеждат.

деми ловато

Ловато споделя, че има трик, който я кара да се чувства по-уверена на момента. "Стоя гола под душа и показвам любов към себе си. Най-уверена съм в тялото си, когато стоя под душа със стърчащ корем. Защо? Знам, че съм здрава и се чувствам красива."

След една от последните свръхдози, които взема, Деми споделя, че е станала по-силна, от когато и да било. "Реших, че ще тренирам и ще се храня здравословно - не защото исках да отслабна, а защото исках да се чувствам добре. Сега се грижа за себе си и това промени живота ми."

деми ловато

Талантливата певица тренира 3-4 пъти в седмицата, има афинитет към бокса, ММА и джуджицуто, а в деня си има три хранения и две малки закуски, като основно набляга на белтъчините и зеленчуците. Въпреки цялата увереност, която възпява и в песните си, тя споделя, че все още си спомня за момента, в който някой ѝ е казал, че няма как да сложи дизелово гориво във Ферари. Това само я е мотивирало да покаже, че може да бъде по-добра версия на себе си!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA