Според Памела Райф са нужни 10 минути на ден за да влезем във формa

От карантината насам, фитнес моделът е един от най-търсените за онлайн тренировки

Ако не сте попадали на профила й, то е време да го направите. Германката Памела Райф освен, че е красива като кукла, вече помага на милиони последователи в Instagram и Youtube да тренират тялото си вкъщи по лесен и бърз начин.

uiguo

По време на карантината, всеки от нас се чудеше как да запази спортната си мотивация вкъщи. Не отричаме, че повечето онлайн тренировки, които срещаме в интернет пространството са дълги и тежки. Фитнес моделите са прекалено мускулести, а тренировките им бързо ни доскучават.

За щастие Райф има няколко вида тренировки. За една мускулна група видеата са между 7 и 15 минути, а ако искате да тренирате две части, то спокойно можете да си намерите видеа до 20 минути. Упраженията не са никак сложни, често не ни трябват никакви уреди или само ластик и гиричка ще свършат работа.

kdflgnvkrl

Ако препускате през деня и се чувствате виновни, че не сте тренирали или искате да се заредите сутрин преди работа, можете да си пусните една от кардио тренировките й. Те често са около 10 мунити и съвсем не са сложни. Обикновено, Памела кани някое познато лице като Джейсън Деруло и заедно горят калории, танцувайки на хитовете му. Междувременно правим упражнения, а времето минава неусетно! Ето, така минават тренировките й.

За по-стриктните и за тези, които искат да тренират по-често, красивата германка може да бъде онлайн треньор. Моделката качва видеа в профилите си всеки ден от седмицата и винаги са свързани. Натоварващите групи са различни, а упражненията бързи и лесни. Видеата й винаги са с танцувална и зареждаща музика, а тя прави всяко движение с усмивка и това определено ни мотивира. Въпреки краткото времетраене обаче, на следващия ден имаме мускулна треска, което е сигурен знак, че сме свършили добра работа!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA