Според Памела Райф са нужни 10 минути на ден за да влезем във формa

От карантината насам, фитнес моделът е един от най-търсените за онлайн тренировки

Ако не сте попадали на профила й, то е време да го направите. Германката Памела Райф освен, че е красива като кукла, вече помага на милиони последователи в Instagram и Youtube да тренират тялото си вкъщи по лесен и бърз начин.

Според Памела Райф са нужни 10 минути на ден за да влезем във формa

По време на карантината, всеки от нас се чудеше как да запази спортната си мотивация вкъщи. Не отричаме, че повечето онлайн тренировки, които срещаме в интернет пространството са дълги и тежки. Фитнес моделите са прекалено мускулести, а тренировките им бързо ни доскучават.

За щастие Райф има няколко вида тренировки. За една мускулна група видеата са между 7 и 15 минути, а ако искате да тренирате две части, то спокойно можете да си намерите видеа до 20 минути. Упраженията не са никак сложни, често не ни трябват никакви уреди или само ластик и гиричка ще свършат работа.

kdflgnvkrl

Ако препускате през деня и се чувствате виновни, че не сте тренирали или искате да се заредите сутрин преди работа, можете да си пусните една от кардио тренировките й. Те често са около 10 мунити и съвсем не са сложни. Обикновено, Памела кани някое познато лице като Джейсън Деруло и заедно горят калории, танцувайки на хитовете му. Междувременно правим упражнения, а времето минава неусетно! Ето, така минават тренировките й.

За по-стриктните и за тези, които искат да тренират по-често, красивата германка може да бъде онлайн треньор. Моделката качва видеа в профилите си всеки ден от седмицата и винаги са свързани. Натоварващите групи са различни, а упражненията бързи и лесни. Видеата й винаги са с танцувална и зареждаща музика, а тя прави всяко движение с усмивка и това определено ни мотивира. Въпреки краткото времетраене обаче, на следващия ден имаме мускулна треска, което е сигурен знак, че сме свършили добра работа!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA