Летен детокс с три рецепти за смути от Кейт Хъдсън

Може да ги приготвите веднага. Съветваме ви да ги приготвите веднага. Ще искате да ги приготвите веднага.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 август 2022

Ако не следвате примера на Кейт Хъдсън и не се детоксикирате през лятото, значи не живеете правилно.

Актрисата отдавна изповядва философията, че добрата форма е пряко свързана с това какво ядем и как се грижим за тялото си, затова и нейният бранд InBloom се фокусира точно върху най-подходящите wellness практики.

Кейт следва строга сутрешна рутина, стартирайки деня си със сок от целина, следван от протеинов шейк, овесена каша и яйца. Сега закуската ѝ включва и смес от основни витамини и хранителни вещества, намиращи се в протеините на прах.

"Моята сутрин е проста. Събуждам се, раздвиждвам малко тялото си. Пия топла вода и черно кафе. След това тренирам и си правя протеиново смути", казва звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни" пред Women's Health. Допълва, че не обича приема на хапчета и затова залага на смутита, които ѝ доставят нужните витамини и протеин всеки ден.

"Всеки човек е уникален, с индивидуални нужди, желания и способности. Затова трябва да намерим това, което ни прави щастливи и ни кара да се движим. Ако искате да карате колело, карайте колело. Ако искате да се разхождате, разхождайте се. Ако искате да плувате, плувайте", казва още Кейт.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА ЗА КРАСИВА КОЖА НА КЕЙТ ХЪДСЪН

И понеже започнахме с обещание за смути, редно е да стигнем до него. Всички предложения, които русокосата актриса приготвя, стават бързо и лесно в блендер. Подготвяте съставките, пасирате ги и сте готови да завладеете деня.

СМУТИ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ

Съставки: няколко кубчета лед, 80 мл овесено мляко, 4 ягоди, 10 малини, 15 боровинки, 1 банан, 1 с.л. лимонов сок, 1 с.л. мед, 5 листа мента

По желание може да добавите и лъжичка ванилов протеин на прах

ЗЕЛЕНО СМУТИ

Съставки: кубчета лед, 80 г спанак, 1 банан, 30 г бадемово масло, 1 с.л. мед, 80 мл овесено мляко

По желание може да добавите ванилов протеин.

ПРОТЕИНОВО СМУТИ

Съставки: няколко кубчета лед, 1 банан, 30 г фъстъчено масло, 80 мл овесено мляко, 80 г боровинки, 1 лъжица протеин на прах

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ ХЪДСЪН ИМА СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA