"Форум бременност и детско здраве" има отговорите на всички важни въпроси

Специалният проект на Puls.bg посреща есенните дни с вълнуваща нова онлайн поредица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 октомври 2020

След успеха на лятната онлайн поредица на „Форум бременност и детско здраве", която достигна до над 102 000 души, най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве подготвя нова серия онлайн издания тази есен. В тях Форумът ще срещне бъдещи и настоящи родители с утвърдени специалисти.

На фона на динамичните събития около разпространението на COVID-19 „Форум бременност и детско здраве" премина в изцяло нов формат, който продължи мисията на събитието и организатора – здравният портал Puls.bg, да предоставят актуална и достоверна информация напълно безплатно.

Мисията на нашия Форум е не само да бъде добър партньор на родителите при грижите за децата им с осигуряването на актуална и достоверна информация за различни състояния, които съпровождат израстването на децата, но и да даде възможност за получаването ѝ директно от специалистите, отдали се да работят за каузата за съвременно майчиното и детско здравеопазване", заяви главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.

И тази есен „Форум бременност и детско здраве" ще предостави актуална и полезна информация, ще отговори на най-важните въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. По традиция Форумът ще срещне аудиторията с популярни българи, които ще разкрият непознатото си лица – това на родител.  

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве" ще се излъчват на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Майките и татковците, както и тези, на които им предстои да станат родители, могат да задават предварително своите въпроси тук, където могат да се регистрират безплатно, за да получават информация за програмата и участниците в отделните изданията. В края на онлайн поредицата ще се проведе томбола с атрактивни и полезни награди, в която ще участват всички регистриралите се.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA