Детските стаи на звездните наследници (ГАЛЕРИЯ)

Как изглеждат детските стаи в домовете на Ева Лонгория, Сиара и Джиджи Хадид? Ето така!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2022

Изглежда, че Ева Лонгория определено се забавлява в организираната и стилно подредена детска стая на малкия Сантяго. 

Детската стая на Тру Томпсън е изцяло в стила на Клои Кардашиян - искрящ акцент, розови елементи и усещане за прекрасен романтизъм. Сладко!

Изцяло в бяло е положението при наследниците на Сиара. Певицата обича елегантните интериорни решения и детската стая не е изключение.

Семпла и същевременно игрива - така можем да опишем детската стая в къщата на Кристиано Роналдо. Тя разполага с всички необходими функционалности и достатъчно място за игра... или физически упражнения.

Преди Ким Кардашиян да реши, че ще превърне къщата си в абсолютно олицетворение на минимализма, стаята на Норт Уест изглежда така. Ъммм, Кание не я одобрява ли?

Малчуганите на Джейми Оливър пък имат пълна стая с игри и меки мебели за забавното време, прекарано у дома. Хитро решение, имайки предвид тази година!

Ето и един актуален кадър от къщата на семейство Кардашиян-Уест, директно от стаята на Чикаго.

Кътчето на Сторми изобщо не ни изненадва, защото е типичната, игрива, розова момичешка стая. С малкото изключение, че майка ти е Кайли Дженър, но кой изобщо брои разликите.

Джиджи Хадид, която стана майка в края на септември, малко по малко започва да споделя подробности от живота на своето момиченце. Детската ѝ стая изглежда така! We love it.

Момчешка стая, момчешки игри, много естествена светлина. Ашли Симпсън определено е заложила на сигурното при раждането на първия си син Бронкс.

Не, детската стая на Блу Айви Картър не е пълна с блясък, злато и диаманти. Даже напротив.

Малката Банкс, която страшно много прилича на майка си - Хилари Дъф, се наслаждава на тази семпла и очарователна стая в дома им в Калифорния.

Актрисата Минди Калинг търси помощта на момичетата от The Home Edit при обзавеждането на стаята за малката Кетърин. Повече за The Home Edit ще откриете в новия ни брой!

Стилно, детско и доста сладко, въпреки прекаления набор от точки. Така изглежда най-малката стая в дома на Ники Хилтън!

Голяма част от звездите изобщо не прекаляват, когато става дума за детските стаи на наследниците им. Напротив, залагат на сигурни цветове, практична функционалност и достатъчно пространство за игра, за да се налага останалата част от къщата да се превръща в бойно поле.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖИВОТЪТ Е ИГРА, ОСОБЕНО КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

Сиара следва концепцията "изцяло в бяло", Ашли Симпсън предпочита класическото синьо, а Клои Кардашиян превръща малкия оазис на Тру в истински рай за принцеси.

Честно казано, очаквахме голяма част от попаденията в галерията по-горе да предизвикат особени чувства, но в интерес на всички истини, те са повече от нормални.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA