Хилари Дъф и нейните семейни правила

Ясно е, че няма универсален подход при майчинството, затова Дъф се съсредоточава върху собствения си опит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 февруари 2021

Обожаваме Хилари Дъф и сме сигурни, че същото важи и за вас. Още от времето, в което беше Лизи Макгуайър, талантливата актриса и певица винаги разчита на откровеността и съпътстващите я красиви емоции. 

Заедно с работата си, Хилари е майка на две деца (в очакване на трето!) и знае, че със сигурност няма универсални правила за отглеждане на малчуганите, които да гарантират липсата на грешки. Какво прави тя, за да запази разума и майчинските си инстинкти съхранени? Разказва самата тя!

Не се стремете към съвършенство. Въпреки че почти винаги е широко усмихната, звездата от "40 е новото 20" държи почитателите ѝ да знаят, че и тя има лоши дни. "Трудно е да имаш всичко. До известна степен е възможно, но не си заслужава да натискаш педала докрай, защото накрая винаги пропускаш нещо - било то в кариерата или семейството."

Не вземайте всички съвети присърце. Намеренията на останалите може и да са добри, но не когато става дума за неща, които усещате, че трябва да направите по различен начин. "Почувствах се осъдена, когато всички майки ме погледнаха странно за решението ми да давам адаптирано мляко след седем месеца кърмене."

Окей е да се чувствате уморени. Когато си майка, съпруга и модерна жена едновременно, със сигурност в даден момент идва точката, в която просто ти се иска да се откажеш. "Молбата за помощ не е признак на слабост. Многото промени в живота ви след бременността са нещо нормално и е важно да отделите време за себе си."

Учете се всеки ден. Колкото и книги да прочетете през деветте месеца, все пак ще има неща, за които не сте подготвени. Неслучайно съществува клишираната фраза, че "човек се учи, докато е жив". "Мислите, че понеже носите бебето в себе си и сте толкова близо до него, просто ще знаете всички отговори. Отделете си време и нещата ще се получат."

Не оставяйте децата да растат в балон. Дори той да не е холивудският, разположен под светлината на прожекторите. "Винаги се стремя към нормалност. Ние сме нормално семейство с не особено нормална работа, но винаги имаме семейна вечеря в неделя. Правете такива неща."

Честността е най-добрата политика. Ако има нещо, което със сигурност знаем за Хилари, то е, че тя винаги разчита на честността. "Слушам децата и искам да им покажа света", споделя тя, съветвайки всички да разчитат на откровеното общуване, което категорично не се намира в гореспоменатия балон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA