Така го правят звездите: Бързи beauty тайни от любимите майки

Шей Мичъл, Хилари Дъф, Ева Лонгория и Карли Клос винаги успяват да изглеждат завидно добре.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 септември 2021

Сега е моментът да усвоите техниките на бързия и същевременно съвършен външен вид. Звездите показват как!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРЕТОТО СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ GRAZIA MAMA ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

НЯМА ВРЕМЕ ЗА ФРИЗЬОР

По време на бременността и първите месеци от майчинството стойте настрана от всякакви прически или цветови промени, изискващи сериозна поддръжка. Посещението в салона ще ви струва свободно време, с каквото вероятно няма да разполагате в големи обеми. Направете като Ева Лонгория и намерете естествено положение, съобразено с текстурата на вашата коса. „Просто я измийте и излезте навън."

КОЛКОТО ПО-ПРОСТО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ

Въпреки че изглеждаше повече от зашеметяващо само седмица след като роди, Шей Мичъл признава, че less наистина is more. „Мия лицето си всяка сутрин, слагам хидратиращи продукти с качествени съставки. Ако все пак ми се налага да нося грим, малко спирала и това е. Нищо твърде extra."

ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ: КОЖАТА

Раздразнената и суха кожа по време на бременността е често срещан проблем, провокиран от хормоните и нивата на кръвната захар. Макар че е майка на три деца под 10 години, Хилари Дъф сияе постоянно, описва маслото от ший като най-доброто попадение за „чувствителна и блестяща външност" и се кълне в неговата ефективност.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕКС ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА: КАК, КОГА И КАКВО?

БЯГАЙТЕ, НО НЕ ОТ СПОРТА

Погрешното схващане, че бъдещите и настоящите майки трябва да прекарват цял ден на дивана, удря право в лицето Карли Клос, която малко преди да роди първото си дете, остава изненадана от факта, че е без въздух, след като качва няколко етажа стълби. Супермоделът съветва всички да внимават с приема на сладко и да „открият своя начин за активност". Нейният? Дълги разходки с редуване на бавно и бързо темпо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA