ЕКСКЛУЗИВНО: Откриваме приятелството в новия трейлър на "Бъгнатият Рон"

Понякога трябва да си офлайн, за да осъществиш връзка. Връзка като никоя друга.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2021

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел?

Запознайте се с Би Бота - мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи. Въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

57

Изключително забавен и пъстър, пълният трейлър на "Бъгнатият Рон" ни потапя в неподправената атмосфера на изпълнената с много приключения и хумор трогателна, аналогова история на Барни и Рон, които ще открият, че в света на дигиталните технологии и комуникация, да бъдеш различен е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда.

Благодарение на страхотните ни приятели от Форум Филм България, читателите на GRAZIA са първите, които ексклузивно ще имат възможността да гледат дублирания трейлър на дългоочакваната анимация.

Ще успее ли нестандартното приятелство на двамата главни герои да оцелее? Колко е важно да си в крак с модата и да си снабден с най-новите достижения на технологията? И какво се случва, когато едно момче е поставено пред избора – ред или бъг в системата? Отговорите ще открием с "Бъгнатият Рон" в кината през октомври.

Режисьори на лентата са Сара Смит ("Тайните служби на Дядо Коледа") и Жан-Филип Вайн ("Колите 3", "Добрият динозавър"). Ко-режисьор е Октавио Родригес ("Тайната на Коко"), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан ("Тайните служби на Дядо Коледа"). Продуцент е Джули Локархт ("Овцата Шон: Филмът").

Голямата премиера е на 22 октомври, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA