Как да изберем идеалната количка за новородено?

21 февруари 2022

Има различни модели и когато избирате, трябва да се съобразите със собствените си предпочитания. Това, че някоя приятелка харесва определен вид, не означава, че той е подходящ и за вас. 

КАКВА БЕБЕШКА КОЛИЧКА ДА КУПИТЕ?

Когато за първи път купувате бебешко возило, изберете място, където има различни предложения, съветват от Raya Toys. Разгледайте ги и обърнете внимание на кошчето – дали е удобно за новородено, дълбочина на сенника, допълнителни вентилационни отвори. Огледайте гумите – колкото по-големи, толкова по-добре ще се движат по неравности. Обърнете внимание и на възможността за регулиране на дръжката и начина на сгъване. Преценете височината – има високи и ниски, изберете тази, която пасва на ръста ви, за да избегнете болки в кръста при всяко навеждане, за да вземете бебето.  

Сред най-необходимите аксесоари за бебешко возило са чантата, термочувалчето, дъждобрана, комарника, сенника или чадъра, поставката за чаша, багажникът и, разбира се, детските играчки. В Raya Toys можете да видите най-новите модели, подходящи за малки човечета, както и изобилие от комплекти и сетове за бебешки колички в различни цветове.

Живеещите в градска среда трябва да се съобразят и с размерите на количката за бебчето. Те трябва да са сигурни, че ще я качат в асансьора на сградата, в която живеят, както и че ще я поберат в багажника на автомобила, когато я сгънат.

Бебешки колички

ВИДОВЕ БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ ОТ RAYA TOYS

Моделите на Raya Toys са ергономични и с пълен набор от функционалности, необходими за малките возила. Основните видове в Raya Toys са:

• комбинирани – снабдени с лежащ кош, който впоследствие се трансформира в седнало положение, когато детето навърши 6 месеца;

• 3 в 1 – кош за новородено, седящ кош и кошница за лек автомобил;

• летни – изключително леки и маневрени;

• триколки – родителите ги предпочитат, защото се управляват лесно;

• за близнаци – дребосъците разполагат със самостоятелни седалки.

В онлайн магазина на Raya Toys ще откриете както бюджетни варианти, така и луксозни, дизайнерски предложения на известни марки, които ще задоволят изискванията и на най-претенциозните родители.

КАК СЕ СВАЛЯ ДЕТСКА КОЛИЧКА ПО СТЪЛБИ?

Малцина са късметлиите, на които никога не им се налага да свалят мини колата по стълби. Ограничени са и местата, които са приспособени за целта. Най-подходящата техника, когато ви се наложи да преодолявате стълбище, е да повдигнете предните колела и балансирайки на задните да се спускате стъпало по стъпало. За по-голямо улеснение особено когато бебето е по-голямо, може да спуснете плавно първо едната гума, след това другата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA