Търсете новия брой на GRAZIA Mama

И този месец сме на пазара с вълнуващи истории, които съпътстват така красивия аспект от живота.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 август 2022

С носталгия по отиващото си лято, но събрали спомени като за няколко поколения напред, вече разлистваме страниците на новия брой на GRAZIA Мама!

Корицата му отразява именно това настроение, защото кадърът е част от ексклузивната сесия, която моделът Кристина Милева създаде специално за списанието по време на своята лятна почивка. Майка на 2 прекрасни деца, Криси за пореден път показва, че тази нова и важна роля в живота не отнема, а напротив – добавя нови светове към тези, които отдавна сме разучили, населили и превърнали в свои.

GRAZIA Mama

Затова вътре сме подготвили много и ценни съвети, ако сте избрали скоро да тръгнете по този път или вече вървите смело по него.

Ще разкажем вдъхновението зад някои от най-популярните истории в детството ни, ще поговорим за звездите, които дават изключително ранно начало на холивудската си кариера, ще дефинираме философията на "бързото поколение" и дигиталния отпечатък върху него. Ще поговорим за това как реагира кожата на бременността, как да сме сигурни, че лятото е безпроблемно и как да изглеждате бляскаво в малкото възможни glam моменти.

GRAZIA Mama

Очакват ви специални срещи с Мария Каракушева, Ивелина от @frichic, Анна Кръчмарова и Сантра, за които майчинството е поредната отговорна роля в живота. Вътре ще срещнете и Диего Веласкес и Уна О‘Нийл, но за това - повече на страниците на GRAZIA Mama този месец.

Търсете на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA