Сега е моментът всички да се превърнем в "Пазители на детството"

Тази година най-голямото благотворително събитие на фондация "За Нашите Деца" се насочва към щастливото детство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 октомври 2022

Вечерта на добродетелите на фондация "За Нашите Деца" набира средства за каузата щастливо детство.

Фондацията ще проведе най-голямото си благотворително събитие на 31 октомври от 19:30 часа в Sofia Event Center, а за 13-и път вечерта ще събере на едно място близо 300 гости от дипломатическите, културни и бизнес среди, обединени около общата кауза в подкрепа на ранното детско развитие.

Вечер на добродетелите "Пазители на детството" ще се състои под патронажа на Н.Пр. Роб Диксън, посланик на Обединеното кралство в България.

fgh

"Подпомагането на уязвимите деца да развият пълния си потенциал, докато живеят в любяща семейна среда, носи положителна промяна не само за децата и техните семейства, но и за цялото общество. За мен е голяма чест да бъда патрон на това страхотно събитие и да подкрепя усилията на фондацията", споделя Н.Пр. Роб Диксън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖАЗМЕНЪТ БОБИ ВЪЛЧЕВ ПРЕВРЪЩА МУЗИКОТЕРАПИЯТА В СВОЯ КАУЗА

Фондация "За Нашите Деца" вече 30 години предоставя цялостна подкрепа на децата в ранна възраст и техните семейства чрез своята дейност и услуги в София и Пловдив. От създаването си до сега организацията е подкрепила над 20 000 деца в ранна възраст и семейства в риск.

През годините "За Нашите Деца" успя да изгради пространства, в които вижда усмихнати и щастливи деца, уверени и спокойни родители. Пространства, в които професионалистите на организацията знаят, че помагат на най-уязвимите, а добродеятелите припознават мисията ѝ – среда за всяко дете в ранна възраст, където да развива своя потенциал.

cvb

Дарените средства по време на събитието за изминалите 13 години помогнаха фондацията да развие приемната грижа, да утвърди услугата "Детска къща" като сигурно място и семеен дом, да развие и надгради възможностите за подкрепа не само на децата в риск и техните семейства, но и да обърне внимание и да подкрепи родителите да дадат силен старт от най-ранно детство на децата си.  

Програмата на събитието ще даде възможност на гостите да се докоснат по един неповторим начин до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на фондацията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 ЩУРИ ВЯРВАНИЯ ЗА ДЕЦАТА В ДРЕВНОСТТА

erty

Водещи на събитието ще са актрисата Весела Бабинова и актьорът Зладимир Зомбори, а на сцената ще се качат Михаела Филева, Хасан и Ибрахим Игнатови, Валерия Стоянова, Junior Band и младите артисти от музикално училище XS Artists.

Кулминацията на вечерта ще е традиционното благотворително наддаване, по време на което гостите ще имат възможност да дарят за каузата, наддавайки за ценни предмети и преживявания, предоставени от поддръжници на фондацията

100% от всички набрани средства по време на събитието ще бъдат инвестирани в програмите на фондация "За Нашите Деца", които ще подкрепят над 2500 деца и семейства през 2023 г.

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA