В новия брой на GRAZIA Mama...

И този път сме посветили над 120 страници на всички въпроси, които вълнуват бъдещите и настоящите майки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2022

"Да опиша майка ми би било да я сравня с ураган в неговата най-силна мощ. Или с извисяващите се, преливащи един в друг цветове на дъгата."

Автор на цитата е американката Мая Анджелоу, която оставя може би най-поетичната и истинска дефиниция за това какво е майката. Ние допълваме със следното: единственото начало, невидимата опора, вечният пристан… нестихващото вдъхновение, обуславящо появата на седмия брой на GRAZIA Мama.

00

На страниците му ще откриете Стивън Спилбърг и Мерил Стрийп, очакват ви и специални срещи с Глория Петкова, Мона Гочев, Олга Дукат и Славена Вътова.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОГАТО ЗВЕЗДИТЕ НЕ ПИШАТ МЕМОАРИ, А ДЕТСКИ КНИГИ

00

Ще споделим важните въпроси, които да зададете към себе си, преди да станете родители, ще изследваме магията на пренаталното четене и ще разкрием тайната на детския имунитет.

"Не е нужно животът ни да е перфектен, за да бъдем щастливи – откривайте моменти на радост при всякакви обстоятелства", споделя звездата от корицата - Natalia Kern. Американският предприемач (от украински произход) в сферата на красотата е категорична, че щастливите жени отглеждат щастливи деца. Затова самата тя построява живота си на добре оформена система от правила, които ѝ позволяват да бъде едновременно добра в работата и отглеждането на четирите си деца.

00

Ще поговорим конкретно за зимния гардероб на децата, грижата за кожата в студеното време, късното раждане и още куп други теми, които вълнуват бъдещите и настоящите майки.

Търсете на пазара!

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA